Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας ταινίας του James Bond [video]

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας ταινίας του James Bond [video]

Δείτε τον θρυλικό πράκτορα να οδηγεί εντυπωσιακά την Aston Martin DB5.

Μόλις χθες είχαμε το teaser της νέας ταινίας του James Bond, την 25η ταινία του θρυλικού πράκτορα 007 έχει τίτλο «No Time to Die». Σε αυτήν ο Bond έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στη Τζαμάικα αλλά αναγκάζεται να επιστρέψει όταν ένας παλιός του φίλος από την CIA του ζητά τη βοήθειά του για να σώσουν έναν επιστήμονα που έχει απαχθεί. 

Τώρα έχουμε το επίσημο τρέιλερ διαρκείας 2:35 λεπτών με εντυπωσιακές σκηνές δράσης από την ταινία. 

Στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου στη Βρετανία, εμφανίζεται εκτός όλων των άλλων αυτοκινήτων και η θρυλική Aston Martin DB5. Αυτή όμως έχει αναβαθμίσει τον «εξοπλισμό» της και πέραν της οπίσθιας θωράκισης ή των περιστρεφόμενων πινακίδων, κτλ, τώρα φαίνεται να κρύβει μέσα στους προβολείς της πυροβόλα όπλα. 


Στην ταινία εμφανίζεται και μια Aston Martin DBS Superleggera που φαίνεται να οδηγείται όμως από άλλον ο οποίος παίζει το ρόλο του πράκτορα που έχει αντικαταστήσει τον 007, καθώς όπως είπαμε αυτός έχει αποσυρθεί. 

Τέλος εμφανίζονται και η Aston Martin V8 Vantage που είχαμε δει στην ταινία «The Living Daylight» του 1987 και ένα Range Rover Velar σε μια θεαματική τούμπα στον αέρα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube