Με ενισχυμένο οπλοστάσιο η Aston Martin DB5 του James Bond [video]

Με ενισχυμένο οπλοστάσιο η Aston Martin DB5 του James Bond [video]

Δείτε το πρώτο teaser της ταινίας «No Time to Die».

Η 25η ταινία του θρυλικού πράκτορα 007 έχει τίτλο «No Time to Die». Σε αυτήν ο Bond έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στη Τζαμάικα αλλά αναγκάζεται να επιστρέψει όταν ένας παλιός του φίλος από την CIA του ζητά τη βοήθειά του για να σώσουν έναν επιστήμονα που έχει απαχθεί. 

Στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου στη Βρετανία, εμφανίζεται εκτός όλων των άλλων αυτοκινήτων και η θρυλική Aston Martin DB5. Αυτή όμως έχει αναβαθμίσει τον «εξοπλισμό» της και πέραν της οπίσθιας θωράκισης ή των περιστρεφόμενων πινακίδων, κτλ, τώρα φαίνεται να κρύβει μέσα στους προβολείς της πυροβόλα όπλα. 

Στο teaser εμφανίζεται και μια Aston Martin DBS Superleggera που φαίνεται να οδηγείται όμως από άλλον ο οποίος παίζει το ρόλο του πράκτορα που έχει αντικαταστήσει τον 007, καθώς όπως είπαμε αυτός έχει αποσυρθεί. 

Τέλος εμφανίζονται και η Aston Martin V8 Vantage που είχαμε δει στην ταινία «The Living Daylight» του 1987 και ένα Range Rover Velar σε μια θεματική τούμπα στον αέρα που δεν φαίνεται πώς καταλήγει. 

Δείτε το teaser της ταινίας. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube