Αυτό είναι το πρώτο teaser του The Grand Tour 2

Αυτό είναι το πρώτο teaser του The Grand Tour 2

Παρά το γεγονός ότι το τρομακτικό ατύχημα του Hammond καθυστέρησε την παραγωγή, τα γυρίσματα του The Grand Tour 2 συνεχίζονται και αυτό είναι το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης από τους petrolheads εκπομπής

Σε αυτό το video των λίγων δευτερολέπτων βλέπουμε  σκόρπιες, πολύ σύντομες στιγμές με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να οδηγούν μία Bugatti Chiron, μία McLaren 720S, ένα αγροτικό, ένα...τανκ και βέβαια το Rimac Concept One.

Αυτή μάλιστα είναι η τελευταία σκηνή του teaser, με τον Richard Hammond να κοιτάζει την κάμερα και να λέει «δείτε αυτό». 
Μετά είδαμε όλοι το τρομακτικό ατύχημα που είχε λίγες στροφές πιο πάνω, από το οποίο τη γλίτωσε πολύ φθηνά με ένα σπασμένο γόνατο. Φανταζόμαστε ότι αυτό το ατύχημα θα είναι και ένα από τα κύρια θέματα του πρώτου επεισοδίου της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 
Σοβαρό ατύχημα του Richard Hammond με το ηλεκτρικό Rimac Concept One [video]

Το οποίο όμως επεισόδιο δεν είμαστε σίγουροι πότε ακριβώς θα προβληθεί. Το ντεμπούτο του The Grand Tour 2 είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, αλλά λόγω του ατυχήματος του Hammond πιθανόν να καθυστερήσει λίγες εβδομάδες. Πρόσφατα ο James May είπε πως κάνει ο ίδιος κάποια από τα θέματα που είχαν προγραμματίσει να γυριστούν με τον HammondTo video είναι φυσικά πολύ σύντομο, αλλά τουλάχιστον οι συντελεστές της εκπομπής το συνόδεψαν και με μια ανακοίνωση που σε ελεύθερη απόδοση λέει περίπου τα εξής:

«Οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May επιστρέφουν αργότερα μέσα στη χρονιά με μια ολοκαίνουργια σεζόν της καλύτερης εκπομπής του κόσμου, η οποία δείχνει τρεις μεσήλικες άνδρες να περιφέρονται ανά την υφήλιο, δημιουργώντας ασυνήθιστες καταστάσεις, οδηγώντας εκπληκτικά αυτοκίνητα και προσπαθώντας διαρκώς να αποδείξουν ποιος από τους τρεις είναι ο πιο ανόητος. Επειδή βέβαια αυτή είναι η μοναδική εκπομπή στον κόσμο που περιλαμβάνει αυτά τα τρία στοιχεία, ο χαρακτηρισμός “καλύτερη στον κόσμο” πιθανόν να είναι κάπως υπερβολικός».
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube