Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά [video]

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά [video]

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις απέκτησε το αυτοκίνητο των ονείρων του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γνωστός από τις επιδόσεις του στα γήπεδα του τένις ανά τον κόσμο, παρουσίασε μέσα από το κανάλι του στο Youtube το νέο του απόκτημα που δεν είναι άλλο από το Tesla Model 3.

Στα 21 του χρόνια, ο Τσιτσιπάς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα στο άθλημά του έχοντας νικήσει μεταξύ άλλων τους θρύλους του τένις Roger Federer, Rafael Nadal και Novak Djokovic. Μάλιστα, είναι ο μόνος Έλληνας τενίστας που έχει φτάσει στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Tesla Model 3

Δε γνωρίζουμε ακριβώς το μοντέλο που αγόρασε ο τενίστας όμως η πιο γρήγορη έκδοση του Tesla Model 3 με δύο ηλεκτροκινητήρες και τετρακίνηση, επιταχύνει από τα 0-97 km/h σε 3,2" και έχει αυτονομία 500km.

Ο αθλητής είναι θαυμαστής της Tesla και δηλώνει ενθουσιασμένος με το αυτοκίνητο για το οποίο περίμενε πάνω από 4 μήνες σε λίστα αναμονής. Στο παρακάτω video βλέπουμε τις πρώτες βόλτες του με το Tesla Model 3 όπου δοκιμάζει την εκρηκτική επιτάχυνση του ηλεκτρικού μοντέλου και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης Tesla Autopilot παρέα με φίλους και συνεργάτες (μετά το 4.26).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube