Αυτή την Toyota Supra ποιος θα την πάρει;

Αυτή την Toyota Supra ποιος θα την πάρει;

Ένας ιδιοκτήτης και 100.584 km ανεβάζουν την τιμή του ιαπωνικού coupe.

Μια Toyota Supra Turbo του 1997 σε εξαιρετική κατάσταση δημοπρατείται από τη σελίδα Bring A Trailer, και η τιμή της αναμένεται να φτάσει σε εξαψήφιο αριθμό δεδομένου του ότι είχε μόνο έναν ιδιοκτήτη.

Η Supra Turbo είναι βαμμένη σε απόχρωση Deep Jewel Green Pearl που έχει ανανεωθεί πρόσφατα, σε συνδυασμό με γυαλιστερές ζάντες 17" και επετειακά εμβλήματα 15th Anniversary Special Edition στα φτερά, Στο εσωτερικό βρίσκουμε δερμάτινες επενδύσεις από Ivory, σπορ ηλεκτρικά καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό και εργοστασιακό ταμπλό, τιμόνι και επιλογέα.

Supra

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός twin-turbo 2JZ εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας 3,0 λίτρων με 320 PS που έχει γράψει 100.584 km στο οδόμετρο. Η δύναμη μεταφέρεται φυσικά στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 6 σχέσεων ενώ το ιαπωνικό sportscar εξοπλίζεται και με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, η Supra δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε πίστα και φυλασσόταν πάντα σε γκαράζ. Μαζί με το αυτοκίνητο διατίθεται ένα λεπτομερές ιστορικό των service, πιστοποιητικό της Carfax αλλά και το πρωτότυπο window sticker που αναφέρει τον εξοπλισμό και την αρχική τιμή στην οποία αγοράστηκε το 1997 που ήταν $40.320.

Supra

Όσο για τα μειονεκτήματα του αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης αναφέρει πως σε κάποια φάση είχε χτυπήσει στον αυτοκινητόδρομο με συντρίμμια αλλά αντικατέστησε όλα τα πάνελ που είχαν επηρεαστεί, συμπεριλαμβανομένων των φτερών και του καπό.

Μέχρι στιγμής η υψηλότερη προσφορά είναι $60.000 όμως μένουν ακόμη 3 μέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας οπότε είναι σχεδόν σίγουρο πως το ποσό θα ανέβει αρκετά υψηλότερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube