Αυτή είναι αγγελία: Πωλούνται δύο Ferrari FXX K

Αυτή είναι αγγελία: Πωλούνται δύο Ferrari FXX K

Ένας ντίλερ αυτοκινήτων μπορεί να καυχιέται ότι πουλάει σπάνια κομμάτια, όταν διαθέτει προς πώληση δύο σχεδόν καινούργιες Ferrari FXX K.

Όποιος δεν πρόλαβε να αποκτήσει μια καινούργια Ferrari FXX K, μπορεί να βρει μια ελάχιστα και μια καθόλου μεταχειρισμένη, στην αγορά του Dubai.

Θα χρειαστεί βέβαια να πληρώσει κάτι παραπάνω, αλλά δεν θα γινόταν αλλιώς. Στην περίπτωση της ελαφρώς μεταχειρισμένης που προσφέρει η Knight International, πρόκειται για μια Ferrari FXX K με μόλις 1,5 ώρα λειτουργίας. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο Maranello και συντηρείται από τους μηχανικούς της Ferrari. Για να γίνει δικό σας χρειάζεται το στρογγυλό ποσό των €4.000.000.

Αν μπορείτε να υπερβείτε εύκολα αυτό το ποσό, τότε μάλλον αξίζει να προτιμήσετε την έτερη Ferrari FXX K που διαθέτει ο ίδιος ντίλερ, η οποία δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Για την απόκτησή της απαιτούνται €4.500.000, ενώ και αυτή βρίσκεται στο Maranello. Ο αγοραστής οποιασδήποτε από τις δύο, έχει το δικαίωμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις του προγράμματος Corse Clienti της Ferrari.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη Ferrari 488 Spider [video]

Αν τώρα το ότι η FXX K δεν μπορεί να βγάλει πινακίδες για να κυκλοφορήσει σε δημόσιους δρόμους είναι πρόβλημα, η Knight International μπορεί να φροντίσει και για αυτό, κανονίζοντας τη μετατροπή του αυτοκινήτου σε street legal. Μια διαδικασία που ακολούθησαν άλλωστε και αρκετοί ιδιοκτήτες McLaren P1 GTR, όμως προς το παρόν δεν γνωρίζουμε να έχει γίνει για καμία από τις 40 FXX K που έχει φτιάξει η Ferrari.

Είτε ενδιαφέρεστε σοβαρά είτε όχι, μπορείτε να δείτε τη σχετική αγγελία της Knight International.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube