Άτυχοι προσφέρουν θέαμα πέφτοντας σε λακκούβα [video]

Άτυχοι προσφέρουν θέαμα πέφτοντας σε λακκούβα [video]

Κάποιοι απολαμβάνουν το θέαμα αυτοκινήτων που πέφτουν σε λακκούβα-κρατήρα, με μια δόση χαιρεκακίας, και το καταγράφουν σε video.

Η ύπαρξη μιας λακκούβας σε κάποιον ελληνικό δρόμο δεν είναι και πολύ σημαντική είδηση, όμως μια αντίστοιχη σε αστικό δρόμο των ΗΠΑ είναι ικανή να προσφέρει θέαμα.

Ένα αρκετά περίεργο και ασυνήθιστο θέαμα, τόσο ώστε κάποιοι να αφιερώσουν χρόνο στο να παρακολουθούν, να καταγράφουν σε video και να σχολιάζουν τα αυτοκίνητα που πέφτουν μέσα. Φυσικά, πριν κατηγορηθούν για χαιρεκακία ή αδιαφορία, πρέπει να σημειωθεί ότι το πρώτο πράγμα που έκαναν οι δημιουργοί του παρακάτω video ήταν να ειδοποιήσουν την αρμόδια υπηρεσία, το Department of Transportation, για την ύπαρξη της λακκούβας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δήμος αποζημιώνει τον οδηγό μιας Ferrari που έπεσε σε λακκούβα

Από εκεί και πέρα, δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα για τη διόρθωση του προβλήματος, οπότε προτίμησαν να το διασκεδάσουν. Όσο πιο χαμηλό ήταν το αυτοκίνητο που έπεφτε μέσα, τόσο εντονότερα τα επιφωνήματά τους. Όπως αναφέρει μάλιστα η περιγραφή του video, οι περισσότεροι οδηγοί έπεφταν στη λακκούβα επειδή δεν είχαν την προσοχή τους στον δρόμο. Όσοι έβλεπαν μπροστά τους, την απέφευγαν, αφού στο συγκεκριμένο σημείο του Jersey City η κίνηση είναι πυκνή και η ταχύτητα αρκετά χαμηλή.

Τελικά το διασκεδαστικό για τους οπερατέρ θέαμα σταμάτησε λίγο αργότερα, όταν έφτασε στο σημείο το συνεργείο του DOT για να καλύψει τη λακκούβα. Ε, σε αριθμό κρατήρων μπορεί να τους νικάμε, αλλά σε ταχύτητα αντίδρασης των αρμόδιων υπηρεσιών μάλλον μας «έχουν».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube