Δικαίωση για τον οδηγό μιας Ferrari που έπεσε σε λακκούβα! Πλήρωσε την επισκευή ο δήμος

Δικαίωση για τον οδηγό μιας Ferrari που έπεσε σε λακκούβα! Πλήρωσε την επισκευή ο δήμος

Ο 44χρονος, Scott Nicholas, οδηγούσε αμέριμνος τη Ferrari 458 Italia τον περασμένο Μάιο μέχρι που μια λακκούβα κατέστρεψε τη βόλτα του και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο «διαμάντι» του.

Η λακκούβα στην οποία έπεσε τον περασμένο Μάιο ο Scott Nicholas προκάλεσε μεγάλες και σοβαρές ζημιές στην πανάκριβη Ferrari του. Και ο 44χρονος δεν ήθελε να αφήσει το γεγονός να περάσει ατιμώρητο, οπότε κινήθηκε νομικά εναντίον του δήμου της Αγγλίας που συνέβη το περιστατικό.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι το δικαστήριο να λάβει τελεσίδικη απόφαση. Αλλά στο τέλος, ο ιδιοκτήτης της Ferrari 458 Italia δικαιώθηκε και το δικαστήριο υποχρέωσε τη δημοτική αρχή να τον αποζημιώσει με ένα αρκετά σημαντικό ποσό.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», ο Scott Nicholas έλαβε ως αποζημίωση το ποσό των 10.000 στερλινών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, από τις ζημιές που προκλήθηκαν η Ferrari χρειαζόταν νέο αερόσακο για τον συνοδηγό, νέα ζάντα και ευθυγράμμιση στην ανάρτηση.

«Οδηγούσα αμέριμνος στο δρόμο γύρω στις 10:30 το πρωί, τον περασμένο Μάιο, όταν χτύπησα κάτι στο δρόμο. Ο αερόσακος του συνοδηγού άνοιξε και παραλίγο να βγω από το δρόμο και να τρακάρω. Στην αρχή πίστεψα ότι χτύπησα κάτι, αλλά όταν είδα ότι όλο αυτό προκλήθηκε από μια λακκούβα δεν μπορούσα να το πιστέψω», ανέφερε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο ο 44χρονος οδηγός.

«Θα μπορούσα να χτυπήσω κάποιον ή να τρακάρω με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο από την αντίθετη λωρίδα. Ήμουν τυχερός όμως, καθώς εκείνη την ώρα ήμουν μόνος μου στο δρόμο. Αυτό το αυτοκίνητο είναι το καμάρι μου. Δεν το κυκλοφορώ πολύ συχνά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Scott Nicholas, ο οποίος ύστερα από την πανηγυρική νίκη του στο δικαστήριο ανέφερε ότι θα δώσει όλα τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Δεν το έκανα για τα χρήματα, για μένα ήταν θέμα αρχών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Nicholas. «Η στάση της δημοτικής αρχής στη δίκη ήταν προσβλητική. Έκαναν ότι μπορούσαν για να μην πληρώσουν, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να υποστηρίξουν ότι ένα σούπερκαρ δεν πρέπει να κυκλοφορεί στο δρόμο».

 

 

[Πηγή mirror.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube