Ασυνείδητος τρακάρει Gallardo έξω από σχολείο και.. γελάει!

Ασυνείδητος τρακάρει Gallardo έξω από σχολείο και.. γελάει!

Όταν πιάνεις το τιμόνι οφείλεις να συμπεριφέρεσαι με προσοχή - πόσω μάλλον σε κατοικημένες περιοχές.

Λίγες μέρες μετά το ατύχημα στην Κίνα μια άλλη Gallardo έγινε κομμάτια, αυτή τη φορά στην Αγγλία. Την ευθύνη έφερε ακέραια ο στόκος που καθόταν στη θέση του οδηγού.

Ίσως οι παραπάνω εκφράσεις ν’ ακούγονται βαριές, μια και ο οποιοσδήποτε μπορεί να εμπλακεί σε ένα ατύχημα, ανεξαρτήτως του αυτοκινήτου που οδηγεί.

Όταν όμως οδηγείς ένα supercar με περισσότερους από 500 ίππους και κάνεις επίδειξη έξω από σχολείο, τότε μιλάμε για εγκληματική ενέργεια.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Beaumant Leys του Leicester. Ο νεαρός οδηγός, αντί να μειώσει ταχύτητα, επιτάχυνε και έχασε τον έλεγχο της Gallardo που χτύπησε ένα δέντρο και ένα κολωνάκι.

Το χειρότερο είναι πως ο πίσω αριστερός τροχός αποκολλήθηκε και πέρασε λίγα μόλις μέτρα από ένα παιδί και τον παππού του!

Ο Martin Johnson, που είδε όλο το περιστατικό, είπε: «Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο, γελούσε!». Κι αν αυτό σας φαίνεται εξοργιστικό, τότε το γεγονός πως μετά από λίγο «άρχισε να λέει πως είναι τόσο πλούσιος ώστε θ’ αγοράσει άλλη αύριο» ξεπερνά κάθε όριο ηλιθιότητας.

Παραδόξως, η αστυνομία του Leicestershire ανακοίνωσε πως ο νεαρός δεν συνελλήφθη...

[Πηγή: The Mirror]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube