Αστυνομικός και παραβάτης έβγαλαν φωτογραφία για να θυμούνται την κλήση των 230 km/h!

Αστυνομικός και παραβάτης έβγαλαν φωτογραφία για να θυμούνται την κλήση των 230 km/h!

Σπάνια ένας παραβάτης του νόμου δίνει τα χέρια με τον αστυνομικό και απαθανατίζει φωτογραφικά την «σύλληψή» του. Το έκανε όμως ο οδηγός της Ferrari που πιάστηκε να πηγαίνει με 230 km/h.

ferrari 230km/h

Όταν ένας αστυνομικός δίνει κλήση σε έναν οδηγό το σκηνικό περιλαμβάνει συνήθως αντεγκλήσεις και φθηνές δικαιολογίες. Και σίγουρα, το τελευταίο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους οι πρωταγωνιστές είναι να απαθανατίσουν τη στιγμή. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που έκανε ο αστυνομικός και ο οδηγός μιας Ferrari την περασμένη εβδομάδα στη Ρουμανία.

Το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Α1, με κατεύθυνση τις πόλεις Lugoc και Deva της Ρουμανίας, όταν ο αστυνομικός Kovacs Valer που είχε βάρδια έπιασε με το ραντάρ τον οδηγό της Ferrari F8 Tributo από την Αυστρία να κινείται με 230 km/h, υπερβαίνοντας κατά πολύ το ανώτατο όριο των 130 km/h που ισχύει στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου. 

Το αστραφτερό κόκκινο χρώμα της F8 Tributo δεν εμπόδισε τον αστυνομικό να την σταματήσει στα δεξιά του δρόμου και να φιλοδωρήσει τον οδηγό της με πρόστιμο ύψους 1.305 λέου Ρουμανίας (περίπου €265), αλλά και να του αφαιρέσει την άδεια οδήγησης για διάστημα 120 ημερών.

ferrari 230km/h

Παρόλο το πρόστιμο και την αφαίρεση του διπλώματος, η συνάντηση των δυο αντρών δεν συνεχίστηκες με αντεγκλήσεις και φράσεις του τύπου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»! Αναγνωρίζοντας το λάθος του και τον επαγγελματισμό του αστυνομικού, ο Αυστριακός έδωσε τα χέρια με τον αστυνομικό και αποφάσισαν από κοινού, παρόλο που η γνωριμία τους δεν έγινε και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, να την απαθανατίσουν με μερικά φωτογραφικά κλικ. Με το όργανό της τάξης να μην διστάζει να κοινοποιήσει τη γνωριμία τους μέσα από τα social του.

«Χθες γνωρίστηκα με έναν οδηγό αγώνων από την Αυστρία, με μια Ferrari των 700 ίππων που κινούνταν με 230 km/h, όπως έδειξε το ραντάρ μου. Πρόκειται για έναν κανονικό άνθρωπο, ο οποίος κυκλοφορούσε με αστρονομική ταχύτητα. Δυστυχώς ο νόμος είναι αμείλικτος για όλους, ανεξαρτήτως συνθηκών και επαγγέλματος. Του εξήγησα τους κινδύνους που προκαλούσε και τον ενημέρωσα ότι δεν πρέπει να συγχέει την πίστα με τον δημόσιο δρόμο. Ευτυχώς, κατάλαβε τα λόγια μου. Στο τέλος δώσαμε τα χέρια ως ένδειξη αμοιβαίου σεβασμού», έγραψε χαρακτηριστικά ο Valer Kovacs στην ανάρτησή του στο Facebook.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube