Aston Martin: Δέκα νέες εκδόσεις

Aston Martin: Δέκα νέες εκδόσεις

Ετοιμαστείτε για πολλές πρεμιέρες από την Aston Martin μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Η Aston Martin θα παρουσιάσει 10 νέες εκδόσεις των μοντέλων της μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Financial Times ο CEO της Aston Martin, Tobias Moers. 

Στο επίκεντρο της στρατηγικής για αύξηση των πωλήσεων βρίσκεται το SUV της βρετανικής φίρμας, η Aston Martin DBX, η οποία θα αποκτήσει δύο νέες εκδόσεις. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να δούμε εξηλεκτρισμό της DBX με τεχνολογία που θα προέρχεται από την Mercedes-Benz στην οποία ανήκει το 20% των μετοχών της Aston Martin.

Ο Tobias Moers, δήλωσε πως έχει στόχο η Aston Martin να κάνει περισσότερα πράγματα in-house όσον αφορά τα μηχανικά μέρη των μοντέλων της. Όσον αφορά τον παραδοσιακό V12 κινητήρα, οι επερχόμενοι αυστηροί περιορισμοί για τις εκπομπές ρύπων (Euro 7) καθιστούν δύσκολη την επιβίωσή του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κάτι ακατόρθωτο με τους μηχανικούς να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν σε αυτή τη φάση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των The Times, ο πρόεδρος της Aston Martin, Lawrence Stroll, θέλει να μειώσει τα έξοδα με καλύτερη διαχείριση της παραγωγής. Σήμερα, η εταιρεία διατηρεί δύο εργοστάσια - ένα στο St Athan, Whales όπου παράγεται η DBX και ένα στο Gaydon για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα (DB11, DBS, Vantage). Ενώ δεν υπάρχουν σχέδια να κλείσει κανένα από τα δύο εργοστάσια, ο Stroll σκέφτεται να βελτιώσει την παραγωγικότητα με βελτιωτικές κινήσεις.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube