Άσε το τζόκερ, πιάσε το θείο!

Άσε το τζόκερ, πιάσε το θείο!

Θείος άφησε στον ανηψιό κληρονομιά 16 κλασικά αυτοκίνητα μεγάλης αξίας – κι αυτός δεν ξέρει τι να τα κάνει! Εσείς τι λέτε;

Χρήστης του Reddit ξεκίνησε μια διαδικτυακή συζήτηση ανακοινώνοντας ότι κληρονόμησε μια συλλογή αυτοκινήτων από τον μακαρίτη θείο του.

Σημείωσε ότι ο θείος πέθανε τον περασμένο μήνα και οι διαχειριστές τη διαθήκης τον ειδοποίησαν ότι του άφησε κληρονομιά τη συλλογή, παρακάμπτοντας τους γονείς του.

Η συλλογή αποτελείται από 16 αυτοκίνητα, τα περισσότερα από τα οποία είναι κλασικά, συλλεκτικά μεγάλης αξίας (βλ. gallery). Επιπλέον, τα 14 από αυτά είναι φυλαγμένα σε κλιματιζόμενο γκαράζ ώστε να προφυλάσσονται από την υγρασία και τη σκόνη.

Δυστυχώς, υπάρχει και μια υποσημείωση: ότι το 25% των αυτοκινήτων αυτών δεν είναι σε κατάσταση που να μπορούν να οδηγηθούν. Και δεν ξέρει ποια…

Eπιπλέον, ο Redditor λέει ότι τα αυτοκίνητα είναι στο όνομα του θείου του και ότι οι διαχειριστές θα πληρώνουν τα φύλακτρα μόνο για τους επόμενους τρεις μήνες. Άρα, ο τυχερός κληρονόμος θα πρέπει σύντομα να αποφασίσει ποια από τα αυτοκίνητα να κρατήσει και ποια να πουλήσει.

Είχε την εξυπνάδα να μιλήσει για το θέμα σε οικονομικό σύμβουλο, αλλά πρέπει να ζητήσει και τη γνώμη ειδικού στα κλασικά αυτοκίνητα ώστε να επιλέξει τι να πουλήσει και πού.

Μπελάδες, σπαζοκεφαλιές και έξοδα… Δείτε κι εσείς τον κατάλογο των αυτοκινήτων και μπείτε στη θέση του. Μπορεί η ζήλεια σας να καλμάρει λίγο, τουλάχιστον μέχρι ο Redditor να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη νεοαποκτηθείσα συλλογή του… 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube