Απολαύστε μια LaFerrari να ντριφτάρει στη σκόνη! [video]

Απολαύστε μια LaFerrari να ντριφτάρει στη σκόνη! [video]

Θα κάνατε εσείς το ίδιο με το ιταλικό hypercar στο χώρο ενός βρόμικου εργοταξίου;

Αν ψάξετε στο Google για “Ferrari drift” θα έχετε κάμποσα αποτελέσματα, αλλά τα περισσότερα θα αφορούν στο Toyota GT86 drift car με τον κινητήρα από Ferrari 458 Italia.

Το Maranello θέλει να πιστεύει ότι τέτοιες αλητείες ταιριάζουν σε φτηνά αμερικάνικα muscle cars και όχι στα εκλεπτυσμένα και κομψά μοντέλα του. Όμως το κανάλι Florian Merckx του YouTube όχι μόνο ντριφτάρισε εξαντλητικά μια LaFerrari, αλλά τη βρόμισε κιόλας.

Το video είναι σύντομο αλλά καλλιτεχνικό, με ωραία πλάνα από την τριγύρω φύση και πόλη, αλλά τίποτε δεν επισκιάζει την "καμουφλέ" LaFerrari καθώς πλαγιολισθαίνει και κάνει «ντόνατς» μέσα σε σύννεφα σκόνης.
 
Τα ντριφτ σε αυτές τις συνθήκες παραπέμπουν σε Mustang ή Camaro, αλλά και η Ferrari των εκατομμυρίων δεν δείχνει αταίριαστη αφού έχει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό: αντίθετα με άλλα hypercars ή και supercars, είναι πισωκίνητη. Και οι 963 ίπποι μαζί με τα 91,7 kgm ροπής δεν δυσκολεύονται να σπάσουν την πρόσφυση των πίσω τροχών με το παραμικρό χάιδεμα του γκαζιού.

Δείτε το κι εσείς – και θαυμάστε το θάρρος του οδηγού να οδηγεί έτσι και σε αυτό το περιβάλλον, ένα hypercar αυτής της αξίας…

[Πηγή: Florian Merckx / YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube