node/35916

Aπίστευτος Ecclestone: Θα έτρωγα ευχαρίστως μια σφαίρα για να σωθεί ο Putin

«Η Ευρώπη χρειάζεται έναν δικτάτορα που να παίρνει αποφάσεις και να τις υλοποιεί» είπε ο Bernie αναφερόμενος στον Ρώσο Πρόεδρο.

To πρώην αφεντικό της F1, o Bernie Ecclestone «ξαναχτύπησε» με τις αμφιλεγόμενες απόψεις του, αυτή τη φορά πλέκοντας το εγκώμιο του Ρώσου Προέδρου, λέγοντας πως αν κάποιος κρατούσε ένα πολυβόλο και ετοιμαζόταν να πυροβολήσει τον Putin, αυτός θα έμπαινε μπροστά για να τον σώσει.

Ο 88χρονος πλέον Bernie προχώρησε ακόμη περισσότερο λέγοντας πως ο Putin  «είναι ένας πολύ εντάξει τύπος» και πως οι κατηγορίες που του αποδίδονται για τον θάνατο του Skripal είναι βλακείες, καθώς ο Putin ήταν υπερβολικά απασχολημένος για να σχεδιάσει κάτι τέτοιο.
Να θυμίσουμε πως ο πρώην Ρώσος κατάσκοπος, ο Skripal, και η κόρη του είχαν πέσει το 2018 θύματα επίθεσης με νευροτοξικό αέριο.

Ο Ecclestone υπερασπίστηκε επίσης την εισβολή στην Κριμαία λέγοντας πως αυτή έγινε για να ενωθεί η Ρωσία, ενώ μιλώντας για τις ηγετικές ικανότητες του Ρώσου Προέδρου τόνισε πως θα ήθελε να τον δει να ηγείται ολόκληρης της Ευρώπης. «Δεν είμαι υποστηρικτής της δημοκρατίας» είπε ο Ecclestone, «χρειαζόμαστε έναν δικτάτορα, έναν άνθρωπο που θα λέει θα κάνω αυτό και θα το κάνει».

Ο Ecclestone και στο παρελθόν είχε προκαλέσει σάλο με τις πολιτικές του θέσεις, όταν είχε πει πως ο Χίτλερ ήταν ένας ηγέτης που θα μπορούσε να έχει καταφέρει πολλά πράγματα.

node/39669
Porsche Carrera GT

Carrera GT, Corvette C5 Z06 και 575 Maranello στα... αζήτητα

Ερασιτέχνης φωτογράφος απαθανάτισε σε εγκαταλελειμμένη αντιπροσωπεία στην Κίνα μια Porsche Carrera GT, μια Ferrari 575 Superamerica και μια Chevrolet Corvette C5 Z06 καλυμμένες από ένα παχύ στρώμα σκόνης.

Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 | Επικοινωνία

Carrera GT, Corvette C5 Z06 και 575 Maranello στα... αζήτητα

Οι εγκαταλελειμμένες εμπορίες μπορεί καμία φορά να κρύβουν ωραίες εκπλήξεις Έπιπλα εποχής, δυσεύρετα προσπέκτους, μερικές φορές ακόμη και αυτοκίνητα που έχουν ξεμείνει στις εγκαταστάσεις για άγνωστους λόγους. Αυτός ο κινεζικός εκθεσιακός χώρος που προηγουμένως ήταν αφιερωμένος στις φίρμες των Ferrari και Maserati το επιβεβαιώνει.

Αυτή η ντιλερία λοιπόν στεγάζει κάμποσα υπέροχα αυτοκινητικά λείψανα. Ο ερασιτέχνης φωτογράφος James Wan (@cheongermando) δεν περίμενε φυσικά να τα ανακαλύψει όταν γλίστρησε κρυφά μέσα στο κτήριο: Μια Porsche Carrera GT σε κόκκινο της Ζανζιβάρης που κατασκευάστηκε σε αυτή την απόχρωση σε τρία μόνο αντίγραφα, μια Ferrari 575 Maranello Superamerica και μια λιγότερο σπάνια, αλλά εξίσου συναρπαστική Chevrolet Corvette C5 Z06.

Ferrari 575 Maranello Superamerica

Έτσι, θεώρησε ότι αυτό που αντίκρισε μπροστά του άξιζε ένα σετάκι από φωτογραφίες για δημοσίευση στη σελίδα του, στο Instagram.

Chevrolet Corvette C5 Z06

Το μυστήριο για το πώς ξέμειναν εκεί τα αυτοκίνητα παραμένει, με τις φήμες να λένε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί έκλεισε το 2012. Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι οι αρχές έθεσαν τέρμα στη δραστηριότητά της επιχείρησης, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διαφθοράς και της «υπερβολικής κατανάλωσης»!

Ένα πράγμα πάντως είναι σίγουρο: Αυτά τα αυτοκίνητα θα κάνουν πολλά χρόνια να ξαναπατήσουν στον δρόμο.

node/39658

Βανδαλισμός Porsche λόγω ... απιστίας

Προσωπικές διαφορές οδήγησαν σε καταστροφές στο αμάξωμα της 718 Boxster.

Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 | Θάνος Παππάς Επικοινωνία

Βανδαλισμός Porsche λόγω ... απιστίας

Μια Porsche 718 Boxster στη Γερμανία, έπεσε θύμα ενός απατημένου ή αδικημένου συντρόφου, ο οποίος προέβη σε βανδαλισμό της προκειμένου να εκδικηθεί τον/την ιδιοκτήτη.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το διθέσιο σπορτσκαρ είναι μαύρο με μαύρες ζάντες, κόκκινες επενδύσεις στο εσωτερικό και κόκκινη οροφή. Ο δράστης χάραξε πάνω στο καπό «Άξιζε τον κόπο;» στα γερμανικά, και «Άντε Γαμ#@&» στα αγγλικά, ενώ προκάλεσε σημαντικές φθορές στο αμάξωμα στην περιοχή της πόρτας και το πίσω φτερό. Από το αποτύπωμα του παπουτσιού πάνω στην πόρτα μπορούμε να συμπεράνουμε πως ο δράστης φορούσε Nike Air Force One όμως δε γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για το φύλλο του ή τη σχέση που είχε με τον/την ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Porsche

Η αστυνομία δημοσίευσε τις φωτογραφίες αναζητώντας μάρτυρες για το συμβάν, έτσι ώστε να βρεθεί ο ένοχος για το βανδαλισμό του αυτοκινήτου. Ελπίζουμε ο/η ιδιοκτήτης της Porsche να καλύπτεται από την ασφάλειά του και οι άνθρωποι να τα βρουν μεταξύ τους γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για τέτοιου είδους εχθρότητες.