Aπίστευτος Ecclestone: Θα έτρωγα ευχαρίστως μια σφαίρα για να σωθεί ο Putin

Aπίστευτος Ecclestone: Θα έτρωγα ευχαρίστως μια σφαίρα για να σωθεί ο Putin

«Η Ευρώπη χρειάζεται έναν δικτάτορα που να παίρνει αποφάσεις και να τις υλοποιεί» είπε ο Bernie αναφερόμενος στον Ρώσο Πρόεδρο.

To πρώην αφεντικό της F1, o Bernie Ecclestone «ξαναχτύπησε» με τις αμφιλεγόμενες απόψεις του, αυτή τη φορά πλέκοντας το εγκώμιο του Ρώσου Προέδρου, λέγοντας πως αν κάποιος κρατούσε ένα πολυβόλο και ετοιμαζόταν να πυροβολήσει τον Putin, αυτός θα έμπαινε μπροστά για να τον σώσει.

Ο 88χρονος πλέον Bernie προχώρησε ακόμη περισσότερο λέγοντας πως ο Putin  «είναι ένας πολύ εντάξει τύπος» και πως οι κατηγορίες που του αποδίδονται για τον θάνατο του Skripal είναι βλακείες, καθώς ο Putin ήταν υπερβολικά απασχολημένος για να σχεδιάσει κάτι τέτοιο.
Να θυμίσουμε πως ο πρώην Ρώσος κατάσκοπος, ο Skripal, και η κόρη του είχαν πέσει το 2018 θύματα επίθεσης με νευροτοξικό αέριο.

Ο Ecclestone υπερασπίστηκε επίσης την εισβολή στην Κριμαία λέγοντας πως αυτή έγινε για να ενωθεί η Ρωσία, ενώ μιλώντας για τις ηγετικές ικανότητες του Ρώσου Προέδρου τόνισε πως θα ήθελε να τον δει να ηγείται ολόκληρης της Ευρώπης. «Δεν είμαι υποστηρικτής της δημοκρατίας» είπε ο Ecclestone, «χρειαζόμαστε έναν δικτάτορα, έναν άνθρωπο που θα λέει θα κάνω αυτό και θα το κάνει».

Ο Ecclestone και στο παρελθόν είχε προκαλέσει σάλο με τις πολιτικές του θέσεις, όταν είχε πει πως ο Χίτλερ ήταν ένας ηγέτης που θα μπορούσε να έχει καταφέρει πολλά πράγματα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube