Απίστευτο τροχαίο: Πέρασε πάνω από τον αυτοκινητόδρομο και δεν έπαθε τίποτα! [video]

Απίστευτο τροχαίο: Πέρασε πάνω από τον αυτοκινητόδρομο και δεν έπαθε τίποτα! [video]

Η κάμερα κατέγραψε την τρελή πτήση ενός αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνιας. 

Και εκεί που οδηγείς κανονικά στο δρόμο σου, βλέπεις ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να πετάει από τον παρακείμενο αυτοκινητόδρομο και να προσγειώνεται μπροστά σου! Το βίντεο από την κάμερα στο παρμπρίζ δείχνει ένα απίστευτο άλμα με το αυτοκίνητο να περνά πάνω από τα ηλεκτροφόρα καλώδια και να συντρίβεται στο δρόμο. 

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο η οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε να πετάει κυριολεκτικά. Σαν από θαύμα βγήκε από τα συντρίμια με ελαφρά τραύματα. 

Στο σημείο υπάρχει μια αριστερή στροφή, αλλά προφανώς λόγω μεγάλης ταχύτητας (όπως κατέγραψαν και οι κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας) το αυτοκίνητο δεν έστριψε ποτέ, πήγε ευθεία και απογειώθηκε και πέρασε πάνω από την ανισόπεδη διάβαση. 

Οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων κάλεσαν αμέσως βοήθεια και η οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως απλά… είχε άγιο! 

Η αστυνομία αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια δεν έχει ακόμη ανακοινώσει λεπτομέρειες και το πόρισμα της έρευνας που κάνει για τα αίτια του παράξενου και τρομακτικού ατυχήματος. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube