Απίστευτο: Τράκαρε έξι φορές μέσα σε ένα λεπτό! [video]

Απίστευτο: Τράκαρε έξι φορές μέσα σε ένα λεπτό! [video]

Ενας ηλικιωμένος οδηγός στη Βρετανία προκάλεσε την απόλυτη καταστροφή. 

Ενας 70χρονος οδηγός στο Handsworth του Μπέρμιγχαμ, κατάφερε να τρακάρει έξι φορές μέσα σε ένα λεπτό! Το περιστικό έγινε στις 3 Νοεμβρίου, αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε η εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός του Hyundai i10, αρχικά προσπάθησε να περάσει μια διασταύρωση αλλά έπεσε πάνω στο σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και σε ένα μαντρότοιχο. 

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο αρχίζει να κάνει μια τρελή πορεία, αρχικά με την όπισθεν όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Αμέσως μετά κινήθηκε πάλι προς τα εμπρός, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στην ουσία το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου οδηγού έκανε συνέχεια μπρος - πίσω χτυπώντας ό,τι βρισκόταν στο διάβα του. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι αρχές πιστεύουν πως ο 70χρονος οδηγός αντιμετώπισε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε πως όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό, αυτός εξακολουθο΄θυσε να πατά το γκάζι και χρειάστηκε να πιάσουν το πόδι του και να το απομακρύνουν από το δεξί πεντάλ. 

Βέβαια είναι απορίας άξιο, πώς το αυτοκίνητο έκανε μπρος - πίσω με τον οδηγό να έχει υποστεί ένα αιφνίδιο επεισόδιο ιατρικής φύσης. 
Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. 

[Πηγή: Daily Mail]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube