Απίστευτο: Αυτό θα πει εγκατάλειψη σημείου τροχαίου ατυχήματος [video]

Απίστευτο: Αυτό θα πει εγκατάλειψη σημείου τροχαίου ατυχήματος [video]

Όταν από ένα 5θέσιο αυτοκίνητο που εμπλέκεται σε ατύχημα βγαίνουν 9 άνθρωποι κι αρχίζουν να τρέχουν, σίγουρα αξίζει τον κόπο να το δεις.

Το να φταις για ένα ατύχημα και να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου είναι έτσι κι αλλιώς κατακριτέο.

Όταν όμως είσαι εξωτερικός παρατηρητής ενός τροχαίου χωρίς τραυματισμούς και βλέπεις τον οδηγό να εγκαταλείπει το αυτοκίνητο μαζί με άλλους 8 ανθρώπους, τότε μάλλον το γέλιο είναι αυτό που θα επικρατήσει. Το ίδιο ακριβώς εξάλλου δήλωσε κι ένας αυτόπτης μάρτυρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Το συμβάν έγινε στο Λέστερ της Αγγλίας, όπου μια βροχερή μέρα, ένα Honda Civic δε φρέναρε εγκαίρως και σταμάτησε επάνω σε ένα Audi A4. Το επόμενο δευτερόλεπτο η πόρτα άνοιξε και ο οδηγός του πρώτου ξεκίνησε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τσεχία: Εντυπωσιακό κυνηγητό με άδοξο τέλος [video]

Το απίστευτο είναι ότι αμέσως μετά ξεκίνησε μια εντυπωσιακή απόβαση από το Civic, στην οποία συμμετείχαν άλλα 8 άτομα. Μάλιστα το τελευταίο ήταν εγκλωβισμένο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός του Audi, προφανώς χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που ζούσε, παρέμεινε για αρκετά δευτερόλεπτα «παγωμένος» μέσα στο αυτοκίνητό του, και κατάφερε να βγει μόνο αφού όλοι είχαν απομακρυνθεί.

[Πηγή: carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube