Αντιμέτωπος με ολική κώφωση ο Brian Johnson των AC/DC εξαιτίας της αγάπης του για τα αυτοκίνητα!

Αντιμέτωπος με ολική κώφωση ο Brian Johnson των AC/DC εξαιτίας της αγάπης του για τα αυτοκίνητα!

Οι AC/DC ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες ότι ακυρώνουν την περιοδεία τους στις ΗΠΑ, καθώς ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Brian Johnson, χάνει την ακοή του και αυτό δεν οφείλεται στο σκληρό Ροκ που παίζει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες!

Ο 68χρονος Βρετανός τραγουδιστής των AC/DC, Brian Johnson, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της θρυλικής μπάντας πως κινδυνεύει με ολική απώλεια της ακοής του και πως οι γιατροί τους συνέστησαν να σταματήσει αμέσως τις περιοδείες με το συγκρότημα.

Θα περίμενε κανείς ότι το πρόβλημα που προέκυψε στον frontman των AC/DC οφείλεται στα ντεσιμπέλ των θρυλικών live που δίνει η μπάντα με αυτόν στον μικρόφωνο από το 1980. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος όμως, για το πρόβλημα στην ακοή του δεν φταίει το σκληρό Ροκ, αλλά η αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τους μηχανοκίνητους αγώνες!

Ο Johnson είναι ένας αυθεντικός “petrolhead”. Διαθέτει μια αξιοζήλευτη συλλογή με γρήγορα σπάνια αυτοκίνητα και του αρέσει να συμμετέχει σε αγώνες πρωτοτύπων στη Μεγάλη Βρετανία και στις ΗΠΑ. Και ειδικά στην Daytona της Florida, όπου και ζει μόνιμα. Πριν από δυο χρόνια μάλιστα είχε αποκτήσει και εκπομπή σε βρετανικό κανάλι (σ.σ.: Cars That Rock with Brian Johnson) όπου παρουσίαζε αγαπημένα του αυτοκίνητα.

Σε συνέντευξή του στον διάσημο Αμερικανό ραδιοφωνικό παραγωγό, Howard Stern, ο Johnson αποκάλυψε ότι η κώφωσή του δεν οφείλεται στα 36 χρόνια ενασχόλησής του με την μουσική.

“Έχω χάσει την ακοή μου από το δεξί αυτί. Δεν το έπαθα από τη μουσική” δήλωσε στον Stern. “To έπαθα γιατί κάθισα για πολύ ώρα σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο χωρίς να φορώ ωτοασπίδες. Ξέχασα να τις φορέσω πριν βάλω το κράνος μου και άκουσα το τύμπανο του αυτιού μου να σκάει. Έτσι το έπαθα. Η μουσική δεν έφταιγε σε τίποτα γι’ αυτό” κατέληξε ο θρυλικός frontman.

[Πηγή: dailymail.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube