Αναβάθμιση εξοπλισμού των Mercedes-Benz ακόμη και μετά την αγορά τους

Αναβάθμιση εξοπλισμού των Mercedes-Benz ακόμη και μετά την αγορά τους

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη online, αρχικά για τις A-Class, B-Class και GLE

Η Mercedes-Benz, στα πλαίσια της επέκτασης των υπηρεσιών του προγράμματος Mercedes me, ανακοίνωσε πως θα επιτρέπει στους πελάτες της να επιλέγουν επιπλέον στοιχεία από τη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού, ακόμη και μετά από την αγορά του αυτοκινήτου.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των νέων A-Class, B-Class και GLE θα μπορούν πλέον να αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό του μοντέλου τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, ή μέσω του "Mercedes me Store" που συμπεριλαμβάνεται στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX.

Αυτό σημαίνει πως όσοι το ξέχασαν ή άλλαξαν γνώμη, μπορούν να προσθέσουν μεταγενέστερα το ψηφιακό ραδιόφωνο (Digital Radio), την υποστήριξη συνδεσιμότητας smartphone (Apple Carplay/Android Auto) αλλά και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης (Navigation).

Mercerdes-Benz A-Class

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Mercedes-Benz A 200 7G-DCT

Επιπλέον, το Mercedes me επεκτείνεται σε περισσότερες χώρες που πλέον φτάνουν σε αριθμό τις 45 (με την προσθήκη Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και Ταϊλάνδης) ενώ στην Ευρώπη προστίθεται και η εφαρμογή Tidal για streaming μουσικής.

Μέσω του Tidal, οι ιδιοκτήτες Mercedes-Benz με το σύστημα MBUX αποκτούν πρόσβαση σε 60 εκατομμύρια τίτλους τραγουδιών (αρχεία υψηλής ποιότητας επιπέδου CD), χωρίς χρέωση για τους πρώτους 12 μήνες (ισχύουν οι χρεώσεις του παρόχου για τα Megabytes).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube