Μεταχειρισμένη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio σε τιμή ευκαιρίας! [video]

Μεταχειρισμένη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio σε τιμή ευκαιρίας! [video]

Θα αγόραζες μεταχειρισμένη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio με τιμή λίγο πάνω από 34.000 ευρώ;

Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio είναι αναμφίβολα ένα από τα ταχύτερα και πιο ποθητά sports sedan στον πλανήτη. Με αρχική τιμή τα €122.500 στην Ελλάδα, η Guila με σήμα το τετράφυλλο τριφύλλι είναι άπιαστο όνειρο για τους περισσότερους. Παρόλα αυτά, σε ορισμένες αγορές μεταχειρισμένων, η παράδοση που θέλει τα premium ιταλικά μοντέλα να χάνουν γρήγορα την αξία τους έχει καταστήσει την Quadrifoglio πραγματική ευκαιρία!

Ενδεικτικά, οι τιμές των φθηνότερων μεταχειρισμένων Giulia Quadrifoglio στην Ευρώπη (Ιταλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο) ξεκινούν λίγο πάνω από τα €40.000 ευρώ, ενώ σε ΗΠΑ και Καναδά υπάρχουν αυτοκίνητα που πουλιούνται ακόμη χαμηλότερα. 

Alfa Romeo

Πιο συγκεκριμένα, το παράδειγμα που βλέπετε στις φωτογραφίες δημοπρατήθηκε πριν από λίγες μέρες στη σελίδα cars & bids του Doug De Muro έναντι $40.000 (€33.593)! Αυτό σημαίνει πως στις ΗΠΑ μπορεί κάποιος να αποκτήσει μια μεταχειρισμένη Giulia Quadrifoglio στο 50% της αξίας μιας καινούριας (στις ΗΠΑ η αρχική τιμή ξεκινά από τα $74.500).

Ας δούμε όμως λίγο πιο προσεκτικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μοντέλο του 2017 που έχει 46.510 km στο οδόμετρο και βρίσκεται ακόμα εντός εργοστασιακής εγγύησης. Όπως αναφέρει η αγγελία, τον Φεβρουάριο του 2019 και με το οδόμετρο να γράφει 24.035 km, ο κινητήρας αντικαταστάθηκε, ενώ στο ιστορικό του οχήματος δεν αναφέρεται κάποιο ατύχημα.

Εξωτερικά, η Giulia είναι βαμμένη στην (προαιρετική) απόχρωση Rosso Competizione Tri-Coat σε συνδυασμό με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα (οροφή, σπλίτερ, καπό, αεροτομή κτλ), και τις πεντάκτινες ζάντες 19". Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες το ιταλικό σεντάν βρίσκεται σε κατάσταση βιτρίνας και δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι.

Alfa Romeo

Στο εσωτερικό βρίσκουμε μαύρες επενδύσεις από δέρμα και Alcantara, ανθρακονημάτινα καθίσματα της Sparco, διζωνικό κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, και premium ηχοσύστημα της Harman/Kardon. Όπως καταλάβατε ο προηγούμενος και μοναδικός ιδιοκτήτης επέλεξε αρκετά στοιχεία από τη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού, προσθέτοντας $8.400 στην αρχική τιμή της Giulia που το 2017 ήταν $72.000 στις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στις Σέρρες με την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio [video]

Να θυμίσουμε πως η Giulia Quadrifoglio φορά τον V6 bi-Turbo 2,9 λίτρων με απόδοση 510 PS και 600 Nm που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς με τη βοήθεια διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης ενώ η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,9’’.

Μετά από όλα όσα διαβάσατε, θα αγοράζατε την εκρηκτική Ιταλίδα σε τιμή ευκαιρίας;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube