Alfa Romeo 4C Competizione & Spider Italia, για 108 τυχερούς

Alfa Romeo 4C Competizione & Spider Italia, για 108 τυχερούς

Η Alfa Romeo θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής της κλειστής και ανοιχτής 4C.

Η Alfa Romeo θα παρουσιάσει στη Γενεύη δύο ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής για την 4C, τόσο με το κλειστό όσο και με το ανοιχτό αμάξωμα: Tην 4C Competizione και την 4C Spider, αντίστοιχα. Θα παραχθούν μόλις 108 αντίτυπα από κάθε μία, με αισθητικές κυρίως αλλαγές σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη νέα Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio σε δρόμο και πίστα [video]

Θα ξεχωρίζουν από το ειδικό μεταλλικό Vesuvio Gray χρώμα, τις προαιρετικές ρίγες, τις πεντάμπρατσες ζάντες με το σκουρόχρωμο φινίρισμα και τις κόκκινες δαγκάνες. Και τα δύο αυτοκίνητα θα έχουν άφθονες ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες όπως τα καλύμματα των καθρεπτών, οι πλευρικοί αεραγωγοί, η πίσω αεροτομή και τα πλαίσια των φώτων. Το εσωτερικό διαφοροποιείται από τις κόκκινες ραφές στα καθίσματα και στο τιμόνι, και ειδικά σήματα Competizione.



H 4C Spider Italia θα είναι αποκλειστικά βαμμένη στο Misano Blue χρώμα, κίτρινες δαγκάνες και τα ειδικά σήματα. Αντίστοιχα, κίτρινα είναι οι ραφές στα καθίσματα και το τιμόνι. Ο 4κύλινδρος τούρμπο κινητήρας 1750 και το εξάρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη δεν έχουν αλλαγές. Έτσι κι αλλιώς, η απόδοση δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για την 4C. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube