Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio NRING στη Γενεύη

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio NRING στη Γενεύη

Εμπνευσμένη από το Nürburgring έκδοση της Stelvio θα παρουσιάσει η Alfa Romeo στο Σαλόνι της Γενεύης, δίπλα στην αντίστοιχη της Giulia.

Η Alfa Romeo θα παρουσιάσει εκδόσεις NRING των Stelvio και Giulia Quadrifoglio στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, μνημονεύοντας το ρεκόρ των αυτοκινήτων για την κατηγορία τους στο Nürburgring.

Οι επιδόσεις για τη Stelvio Quadrifoglio NRING είναι απαράλλαχτες σε σχέση με αυτές της στάνταρ Quadrifoglio, καθώς και οι δύο φορούν τον ίδιο διτούρμπινο 2,9λιτρο V6 των 510 PS.

Και στην περίπτωση της Stelvio Quadrifoglio NRING, όπως και για την Giulia Quadrifoglio NRING, τα κομμάτια θα είναι μόλις 108, ένα για κάθε χρόνο της ιστορίας της μιλανέζικης φίρμας, απευθυνόμενα σε συλλέκτες και παθιασμένους alfisti. Κάρμπον κεραμικά φρένα, ανθρακονημάτινα εμπρός καθίσματα Sparco, ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις στην καμπίνα, λεβιές και πατάκια με το σήμα της Mopar περιλαμβάνονται στα διαφοροποιά στοιχεία. Eπιλέον και εξωτερικά, θα υπάρχουν σήματα «NRING», ακθρακονημάτινο κέλυφος στους πλευρικούς καθρέφτες και από το ίδιο υλικό πλευρικά μαρσπιέ. Αναβαθμισμένος θα είναι και το εξοπλισμός της Stelvio Quadrifoglio NRING με ενεργό cruise control και premium σύστημα ήχου Harman Kardon.



Να θυμίσουμε ότι η Stelvio καταρρίπτοντας το ρεκόρ του ταχύτερου SUV στο Nürburgring είχε γράψει χρόνο 7’ 51” 7 [βλ. video], καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Porsche Cayenne Turbo S με 7’ 59” 7.



Στο σταντ της Alfa θα βρίσκονται ακόμη δύο εκδόσεις της Stelvio, με ένα νέο «Performance Pack» που προσθέτει στον εξοπλισμό πίσω μπλοκέ διαφορικό, αλουμινένια paddle shifters και την ενεργή ανάρτηση της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 Q4

Μαζί και οι δύο νέες εκδόσεις Competizione και Italia της 4C Coupé και Spider.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube