Ακόμα μια Lamborghini Huracán για την ιταλική Αστυνομία

Ακόμα μια Lamborghini Huracán για την ιταλική Αστυνομία

Ακόμα μια Huracán LP 610-4 μπαίνει στο δυναμικό της ιταλικής Αστυνομίας για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους αυτοκινητόδρομους της Μπολόνια.

Η είδηση για δύο ολοκαίνουργιες Huracán LP 610-4 στην υπηρεσία της ιταλικής Αστυνομίας υπάρχει επισήμως από το 2014.

Κρύβει όμως μια παγίδα: Το πρώτο αυτοκίνητο επιχειρεί ήδη από το 2015 στους αυτοκινητόδρομους της Ρώμης, όμως το δεύτερο παραδόθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες στην αστυνομία.

Η παράδοση έγινε δια χειρός Stefano Domenicali, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Lamborghini στον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας Marco Minniti.

Με την ευκαιρία, μεταφέρθηκε και η παροπλισμένη πια Gallardo Policia του 2009, από το μουσείο της Lamborghini στο μουσείο της ιταλικής «Τροχαίας Εθνικών Οδών» στη Ρώμη όπου θα εκτίθεται μόνιμα στο εξής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα Lamborghini Huracán Performante [video]

Όπως συμβαίνει και με την άλλη Huracán Polizia που ήδη κυκλοφορεί, το νέο αυτοκίνητο θα συμμετέχει σε επιχειρήσεις πρώτων βοηθειών και επειγουσών μεταφορών.

Διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό καταγραφής συμβάντων και επικοινωνίας με τα αρχεία της αστυνομίας, ενώ διαθέτει και ιατρικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μέχρι και ψυγείο για τη μεταφορά μοσχευμάτων σε περίπτωση που οι συνθήκες το επιβάλλουν.

Ως αυτοκίνητο πάντως η συγκεκριμένη Huracán δεν έχει αλλαγές σε σχέση με τις «συμβατικές», κάτι που σημαίνει τον V10 κινητήρα των 5,2 lt που αποδίδει 610 ίππους και μαζί τους υπέροχο ήχο. Απολαύστε τον στο video που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε τις Lamborghini Huracán LP 610-4 & LP 580-2 [video]

[Πηγή: Lamborghini]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube