Αγοράστε Fiat 500L δεύτερο χέρι από τον… Πάπα

Αγοράστε Fiat 500L δεύτερο χέρι από τον… Πάπα

Πωλούνται σε δημοπρασία τα Fiat 500L που χρησιμοποίησε ο Πάπας Φραγκίσκος στην πρόσφατη επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο Πάπας Φραγκίσκος παροτρύνει εμπράκτως τον κόσμο να οδηγεί ταπεινά αυτοκίνητα. Και το έδειξε στην πρόσφατη περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιώντας… Fiat 500L.

Η αρχιεπισκοπή της Φιλαδέλφεια θα προσφέρει σε όσους πιστούς τη δυνατότητα να νιώσουν πιο κοντά στον… Θεό. Τουλάχιστον ένα από τα Fiat 500L που ευλόγησε χρησιμοποιώντας τα ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος θα βγουν σε δημοπρασία στις 29 Ιανουαρίου.

H δημοπρασία γίνεται στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών ενεργειών του Πάπα, που θέλει να βοηθά εμπράκτως του μη έχοντες. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση αστέγων, για την πρόσβαση στην παιδεία κοινωνικών ομάδων που ως τώρα δεν είχαν αυτή την δυνατότητα, και για άλλες φιλανθρωπικές δράσεις της Αρχιεπισκοπής  της Φιλαδέλφεια.

Η FCA παραχώρησε δύο Fiat 500L στον Πάπα Φραγκίσκο για την περιοδεία του στην Φιλαδέλφεια, τα οποία στην συνέχεια δώρισε στην Αρχιεπισκοπή. Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν θα δημοπρατηθούν το ένα ή και τα δύο αυτοκίνητα, θα εκτεθούν ωστόσο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φιλαδέλφεια, από τις 30 Ιανουαρίου ως τις 7 Φεβρουαρίου.

Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η τιμή που μπορεί να πιάσει ένα Fiat 500L που έχει φιλοξενήσει τον Πάπα. Πάντως η FCA αλλά και οι αμερικανικές υπηρεσίες ασφάλειας έχουν όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν την αυθεντικότητα των συγκεκριμένων αυτοκινήτων. Ότι δηλαδή είναι πράγματι αυτά που χρησιμοποίησε ο Πάπας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube