Αγωνιστικά που θα πετάνε; Πλάκα κάνεις! [video]

Αγωνιστικά που θα πετάνε; Πλάκα κάνεις! [video]

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του μέλλοντος θα μπορούν να πετούν, να αλλάζουν χρώμα εν κινήσει και να κινούνται εξίσου γρήγορα στο χιόνι ή στον πάγο… ή τουλάχιστον σύμφωνα με τα παιδιά του σήμερα!

Nissan


Μια ομάδα 6.000 παιδιών από όλο τον κόσμο, ηλικίας έξι έως δέκα ετών, ρωτήθηκαν πώς πιστεύουν ότι θα είναι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα το 2043.

Με κάποια από αυτά να πιστεύουν ότι τα αγωνιστικά υψηλής τεχνολογίας θα μπορούν ακόμα και να πηδήξουν πάνω από άλλα αυτοκίνητα για να αποφύγουν ατυχήματα. 

Η έρευνα διεξήχθη από την One Poll με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Nissan EV School –μιας νέας σειράς, όπου οι οδηγοί της Nissan Formula E Team, Norman Nato και Sacha Fenestraz, βοηθούν για να εκπαιδευτούν τα παιδιά του σήμερα στον υπέροχο κόσμο των ηλεκτρικών οχημάτων. 

Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τα παιδιά αυτά, δεδομένου ότι πάνω από τα δύο τρίτα (66%) που ρωτήθηκαν είπαν ότι θα ήθελαν να γνωρίσουν έναν πραγματικό οδηγό αγώνων. Κατά την διάρκεια της σειράς, οι οδηγοί της Nissan Formula E Team μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες πίσω από το τιμόνι, καθώς και για τις απόψεις τους για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και για το πώς θα μπορούσε να είναι το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προτού βάλουν τα παιδιά να οδηγήσουν μίνι ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Επεισόδιο 1: The Classroom | Nissan EV School

Ο Norman Nato δήλωσε ότι, «Είναι σημαντικό να διδάσκουμε τα παιδιά για το μέλλον, άλλωστε όλα θα οδηγούν ηλεκτρικά οχήματα όταν μεγαλώσουν. Οτιδήποτε  αναπτύσσουμε στα μονοθέσια μας Formula E σχεδιάζεται για ένα καλύτερο αύριο. Εργαζόμαστε σκληρά για τη δημιουργία τεχνολογίας που γίνεται διαθέσιμη σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα παραγωγής και είναι συναρπαστικό για μένα να είμαι στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας».

Ο Sacha Fenestraz με τη σειρά του δήλωσε ότι, «Το μέλλον της Formula E θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικό και είναι υπέροχο να ακούς από την επόμενη γενιά οδηγών πώς το φαντάζονται. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στα επόμενα 20 με 30 χρόνια. Ίσως να μπορέσουμε να αγωνιστούμε ακόμα και με ιπτάμενα αυτοκίνητα, όμως ελπίζω να μην μας αντικαταστήσουν οι οδηγοί ρομπότ!».

Επεισόδιο 2: The Test | Nissan EV School

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube