Άγιο είχε οδηγός «νοικιάρικης» Lamborghini Aventador που σφήνωσε κάτω από φορτηγό [video]

Άγιο είχε οδηγός «νοικιάρικης» Lamborghini Aventador που σφήνωσε κάτω από φορτηγό [video]

Λαμπάδα στο μπόι της Lamborghini Aventador που νοίκιασε πρέπει να ανάψει ο οδηγός που έχασε τον έλεγχό της και παρόλο που βρέθηκε σφηνωμένος κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού, τη γλύτωσε με ελαφρά τραύματα.

Το σοκαριστικό ατύχημα με πρωταγωνίστρια μια «νοικιάρικη» Lamborghini Aventador του 2018 συνέβη σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο οδηγός της Aventador, Spencer Hyde, ταξίδευε κατά μήκος του I-75 στην Georgia το περασμένο Σάββατο, όταν έχασε τον έλεγχο του ιταλικού σούπερκαρ και προσέκρουσε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που κινούταν στη δεξιά λωρίδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πολιτειακής αστυνομίας της Τζόρτζια, το ατύχημα οφειλόταν στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός, η οποία τη στιγμή σύγκρουσης υπερέβαινε τα 160 km/h. Οι αρχές σημειώνουν επίσης ότι είχαν στείλει ειδοποίηση για μια Lamborghini που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στους αστυνομικούς περίπου 22 λεπτά πριν από την αναφορά του δυστυχήματος.

 

@egrullon12 #trucker #I75 #besafe #lamborghini #accident #fyp #trending ♬ original sound - Emmanuel Grullon

 

Ο οδηγός της Lamborghini γλίτωσε από τη σύγκρουση με ελαφρά τραύματα, παρά το γεγονός ότι το κάτω μέρος του φορτηγού διέσχισε την οροφή και το καπό της Aventador, φτάνοντας σε απόσταση λίγων εκατοστών από το κεφάλι του οδηγού. Μάλιστα, παρόλο τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μπόρεσε και βγήκε από το αυτοκίνητο απλά ανοίγοντας την πόρτα.

Lamborghini Aventador crash

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube