Αγγλία: Αντί να πάρουν το δίπλωμα του Φίλιππου, του πήραν καινούργιο αυτοκίνητο!

Αγγλία: Αντί να πάρουν το δίπλωμα του Φίλιππου, του πήραν καινούργιο αυτοκίνητο!

Ξεσηκωμός μετά το τροχαίο που προκάλεσε χθες ο 97χρονος σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Tα βρετανικά ΜΜΕ καλούν την Βασίλισσα Ελισάβετ να πατήσει πόδι και να  απαγορεύσει στον Πρίγκιπα Φίλιππο να οδηγήσει ξανά. Κι αυτό, γιατί δεν θέτει μόνο τον εαυτό του σε κίνδυνο αλλά και άλλους οδηγούς.
Ο Δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ οδηγούσε χθες το Land Rover του και συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας Kia στην περιοχή Babingley, στο Norfolk. Ο Πρίγκιπας έδειχνε σοκαρισμένος και τρομαγμένος μετά το τροχαίο. Σύμφωνα επίσης με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά το ατύχημα προκλήθηκε από τον ήλιο που τύφλωσε τον Φίλιππο, ο οποίος πάντως έβγαινε σε κεντρικό δρόμο από έναν μικρό παράδρομο.

plp

Ο Roy Warne, που ήταν ο οδηγός ενός τρίτου αυτοκινήτου μίλησε στην The Sun και είπε: «Είδα το αυτοκίνητο να τουμπάρει και σκέφτηκα, την κάτσαμε! Πήγα πιο κοντά και είδα τον Πρίγκιπα στα αίματα. Τον έπιασαν και είχα το αίμα του στα χέρια μου». 
Ο 75χρονος Warne, κατευθυνόταν στο σπίτι του με την σύζυγό του Victoria, όταν είδαν το Land Rover να τουμπάρει. Κάλεσαν την αστυνομία και στην συνέχεια έβγαλαν ένα μωρό 10 μηνών από ένα αυτοκίνητο μάρκας Kia. Ο 75χρονος είπε ότι τα πόδια του Πρίγκιπα Φιλίππου ήταν εγκλωβισμένα στο αυτοκίνητο αλλά τα σωστικά συνεργεία έφτασαν αμέσως. Τον απεγκλώβισαν αμέσως και τον μετέφεραν στο Σάντρινγχαμ όπου τον είδαν γιατροί. Ο 75χρονος είπε ακόμα ότι ο Φίλιππος έδειχνε αποπροσανατολισμένος.

ran

Σε έξι μήνες ο Φίλιππος θα γίνει 98 και θεωρείται βέβαιο ότι είναι ένας από τους πιο γηραιούς αν όχι ο γηραιότερος οδηγός στην χώρα. 
Η Daily Mail στο άρθρο της για το κατά πόσο πρέπει να οδηγεί ακόμα ο Φίλιππος γράφει: «Έρχεται μια στιγμή στην ζωή του κάθε ανθρώπου που νιώθοντας το γήρας να τους καταβάλλει και νιώθοντας υπευθυνότητα να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη όχι μόνο για το δικό τους καλό αλλά και των γύρω τους». 

Την ξεροκεφαλιά του Φίλιππου μπορεί να την αντιμετωπίσει μόνο η ίδια η Βασίλισσα. Ωστόσο είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν τα της βασιλικής οικογένειας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Βασίλισσα λατρεύουν να οδηγούν όταν είναι σε κάποια από τις κατοικίες τους.
Κάπως έτσι ο Φίλιππος βρέθηκε με ένα καινούργιο αυτοκίνητο μέσα σε μια μόλις μέρα και έτοιμος για νέες εξορμήσεις! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube