Aβέβαιο το μέλλον της Mercedes-Benz A-Class

Aβέβαιο το μέλλον της Mercedes-Benz A-Class

Το μέλλον είναι αβέβαιο για την Mercedes-Benz A-Class, μιας και η αγορά στρέφεται ολοένα και περισσότερο προς τα SUV και τα crossover μοντέλα.

Mercedes-Benz A-Class

Ίσως και άθελά του, ο CEO της Mercedes-Benz, Ola Källenius, δημιούργησε με πρόσφατες δηλώσεις του μια αβεβαιότητα για το μέλλον της A-Class.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τους Financial Times για το μέλλον του μοντέλου, ο ισχυρός άνδρας της γερμανικής φίρμας ανέφερε ότι «δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τους κατασκευαστές μαζικής παραγωγής, σαν μάρκα προτιμούμε να ανεβαίνουμε κατηγορία βάζοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τους πελάτες μας και την ποιότητα».

Η όχι και τόσο σαφής απάντηση του Källenius συνοδεύτηκε από μια ακόμα δήλωση, η οποία ανέφερε ότι περισσότερα νέα γύρω από το μέλλον της Mercedes-Benz A-Class θα μάθουμε την επόμενη εβδομάδα.

Mercedes-Benz A-Class

Με τις τιμές των αυτοκινήτων να αυξάνονται ραγδαία και την αγορά να στρέφεται ολοένα και περισσότερο πρoς τα SUV και την ηλεκτροκίνηση, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι έχουν απομείνει λίγα χρόνια ζωής ακόμα για τα χάτσμπακ και σεντάν μοντέλα. 

Θυμίζουμε ότι η Mercedes-Benz A-Class παρουσιάστηκε το 1997. Σήμερα το μοντέλο βρίσκεται στην τέταρτη γενιά του και είναι διαθέσιμο σε χάτσμπακ και σεντάν αμάξωμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube