79χρονη αγόρασε το 5ο της VW Golf GTI!

79χρονη αγόρασε το 5ο της VW Golf GTI!

Μια 79χρονη από τη Νότιο Αφρική οδηγεί τα τελευταία 50 χρόνια μόνο VW Golf GTI και μόλις απέκτησε το πέμπτο της!

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Αυτό βάλθηκε να αποδείξει μια 79χρονη από τη Νότια Αφρική, η οποία σε αυτήν την ηλικία έκανε δώρο στον εαυτό της ένα VW Golf GTI. Αν αναρωτιέστε γιατί αυτό το αυτοκίνητο η απάντηση είναι απλή: Το συγκεκριμένο GTI είναι το πέμπτο που αγόρασε η συγκεκριμένη κυρία καθώς είναι παραπάνω από πιστή πελάτισσα όχι μόνο της VW αλλά του συγκεκριμένου μοντέλου. 

Τα τελευταία 50 χρόνια οδηγεί μόνον Golf GTI. Βέβαια, για να οδηγείς σε αυτήν την ηλικία προϋποθέτει να έχεις ανανεώσει την άδεια οδήγησης και να έχεις περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, κάτι που σίγουρα έχει κάνει η συγκεκριμένη 79χρονη.

Να θυμίσουμε πως το VW Golf GTI στην τελευταία του έκδοση φορά κινητήρα βενζίνης 1.984 cc, με άμεσο και έμμεσο ψεκασμό, αποδίδει ισχύ 245 PS/5.000-6.200 rpm και ροπή 370 Nm/1.600-4.300 rpm. Η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h, ενώ για να φτάσει τα 100 km/h από στάση χρειάζεται 6,2".

Δεν ξέρουμε αν η 79χρονη θα εξαντλήσει τις δυνατότητες του νέου της αυτοκινήτου, αλλά είναι βέβαιο πως θα το απολαύσει όπως και τα προηγούμενα τέσσερα που είχε στην κατοχή της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube