3χρονος κάνει «ντόνατς» με μια Ferrari SF90 Stradale σαν επαγγελματίας

3χρονος κάνει «ντόνατς» με μια Ferrari SF90 Stradale σαν επαγγελματίας

Ο μικρός Zayn Sofuoglu από την Τουρκία φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το DNA του πρωταθλητή πατέρα του και χειρίζεται με μαεστρία μια Ferrari SF90 Stradale.

Δεν είναι όλα τα τρίχρονα παιδιά ίδια. Κάποια έχουν μοναδικά ταλέντα στη μουσική, τα μαθηματικά ή τις καλές τέχνες. Κάποια άλλα όπως ο μικρός Zayn Sofuoglu από την Τουρκία, φαίνεται πως γεννήθηκαν για να είναι πίσω από ένα τιμόνι.

Ο Zayn, στην συγκεκριμένη περίπτωση, δείχνει να κληρονόμησε το «μικρόβιο» της ταχύτητας από τον μπαμπά του, Kenan Sofuoglu, ο οποίος είναι πρώην οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας με πέντε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Και πώς το αποδεικνύει; Oδηγώντας με εξαιρετική άνεση μια Ferrari SF90 Stradale. Δεμένος στο παιδικό του κάθισμα της Cybex, το οποίο κάθεται στο καφέ δερμάτινο σπορ κάθισμα της SF90 Stradale, ο Zayn σπρώχνει με αποφασιστικότητα το δεξί του πόδι στο πεντάλ του γκαζιού και... καίει τα λάστιχα της Ferrari με μεγάλη μαεστρία.

Και λέμε με μαεστρία γιατί ελάχιστοι ενήλικες θα μπορούσαν να τιθασεύσουν μια Ferrari που κάνει ντόνατς. Το ερώτημα βέβαια είναι αν εσείς είχατε μια SF90 Stradale, θα αφήνατε έναν πιτσιρικά 3 ετών να την οδηγήσει;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zayn Sofuoğlu🇹🇷🇳🇱🇩🇿 (@zaynsofuoglu)

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube