19χρονος πιάστηκε να πηγαίνει με 308 km/h οδηγώντας την Mercedes-AMG του πατέρα του!

19χρονος πιάστηκε να πηγαίνει με 308 km/h οδηγώντας την Mercedes-AMG του πατέρα του!

Ο νεαρός έχασε το δίπλωμα του, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε για 7 ημέρες.

Ένας 19χρονος στο Ontario του Καναδά πιάστηκε από ραντάρ της αστυνομίας να πηγαίνει με 308 km/h σε αυτοκινητόδρομο με ανώτατο όριο 110 km/h, οδηγώντας την Mercedes-Benz C 63 AMG Coupe του πατέρα του!

Η αστυνομία κατέσχεσε το δίπλωμα του νεαρού ο οποίος θα κληθεί στις δικαστικές αίθουσες κατηγορούμενος για παράνομους αγώνες ταχύτητας και επικίνδυνη οδήγηση. Παράλληλα το αυτοκίνητο που οδηγούσε κατασχέθηκε για μια εβδομάδα. Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ένας ακόμα 19χρονος.

Ο αστυνομικός Kerry Schmidt που εμφανίζεται στο βίντεο να μιλά για θέματα οδικής ασφάλειας, δήλωσε πως έμεινε άφωνος όταν έμαθε για το συμβάν καθώς αυτή είναι η υψηλότερη ταχύτητα που έχει ακούσει ποτέ.

«Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ανευθυνότητα και πραγματικά ελπίζω αυτό το άτομο να μην είναι σε θέση να οδηγήσει για πολύ καιρό ακόμα. Μπορεί να νομίζεις πως έχεις τον έλεγχο, μέχρι τη στιγμή που χάνεις τον έλεγχο. Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις, δεν θα είναι πλέον στο χέρι σου και θα είσαι τελειωμένος.»

«Είμαι σίγουρος πως ο οδηγός θα έχει να δώσει εξηγήσεις στην μητέρα του και στον πατέρα του όταν θα ξυπνήσουν το πρωί αυτής της Κυριακής (Ημέρα της Μητέρας), και θα αναρωτηθούν γιατί το αυτοκίνητό τους λείπει από το γκαράζ.»

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube