17χρονος YouTuber τράκαρε την Pagani του πατέρα του [video]

17χρονος YouTuber τράκαρε την Pagani του πατέρα του [video]

Η συγκεκριμένη Pagani Huayra Roadster ήταν ειδική παραγγελία.

Ο 17χρονος YouTuber Gage Gillean (GG Exotics) τράκαρε την Pagani Huayra Roadster του δισεκατομυριούχου πατέρα του Tim Gillean σε αυτοκιητόδρομο των ΗΠΑ το απόγευμα της Τρίτης. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί όμως το υπεραυτοκίνητο των $3,4 εκατομμυρίων υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.

Η συγκεκριμένη Huayra Roadster (no.25/100) αγοράστηκε φέτος το καλοκαίρι όπως αποκαλύπτει βίντεο στο κανάλι του 17χρονου. Ήταν ειδική παραγγελία με μωβ ανθρακονημάτινο αμάξωμα και ασορτί εσωτερικό. Να θυμίσουμε πως η ανοιχτή έκδοση του υπεραυτοκινήτου που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2017, φορά twin-turbo κινητήρα V12 6,0 λίτρων της AMG με απόδοση 764 PS και την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς.

Pagani

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το όχημα τράκαρε μπροστά και δεξιά, με ολόκληρη τη μάσκα να έχει καταστραφεί (προφυλακτήρας, καπό, φτερό) μαζί με την ανάρτηση, την πόρτα και μέρος του πλαισίου. Διάφορα κομμάτια του αυτοκινήτου από ανθρακονήματα σκορπίστηκαν στο οδόστρωμα όπως και ένας από τους τροχούς.

Μαζί με τον Gage Gillean που οδηγούσε, στο όχημα επέβαινε και άλλος ένας δημιουργός περιεχομένου ο οποίος σε ανάρτησή του στο Instagram επιβεβαίωσε πως και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους μετά από το ατύχημα. Δεν υπάρχουν αναφορές για το πώς σημειώθηκε το ατύχημα και αν εμπλέκεται κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

Εκτός από την - πλέον κατεστραμμένη - Pagani Huayra Roadster - η πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων της οικογένειας περιλαμβάνει McLaren Senna, Bugatti Chiron, La Ferrari, Rolls-Royce Dawn και Laborghini Urus. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με την στιγμή της παραλλαβής του υπεραυτοκινήτου και τις πρώτες βόλτες του 17χρονου πίσω από το τιμόνι.

 

[Πηγή: The Drive]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube