Κάντε δικό σας το Nissan GT-R Offroad Godzilla 2.0 με €95.000 [video]

Κάντε δικό σας το Nissan GT-R Offroad Godzilla 2.0 με €95.000 [video]

Με αυτό το Nissan GT-R δεν φοβάσαι να βγεις σε ελαφριές εκτός δρόμου διαδρομές.

Η αντιπροσωπεία Classic Youngtimers Consultancy παρουσίασε το Nissan GT-R Offroad Godzilla 2.0 - μια μετατροπή του δημοφιλούς ιαπωνικού σπορτσκαρ σε όχημα για ράλι - με τιμή €95.000.

Το εκτός δρόμου GT-R ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από την στρατιωτική παραλλαγή, τις πλαστικές προεκτάσεις των φτερών που είναι βιδωμένες στο αμάξωμα, τα επιπλέον φώτα στον εμπρός προφυλακτήρα και τη σχάρα οροφής με ενσωματωμένη μπάρα LED και κανονικού μεγέθους ρεζέρβα.

Ένα κιτ ανύψωσης της ανάρτησης έχει αυξήσει την απόσταση από το έδαφος κατά 12 cm, ενώ οι εργοστασιακές ζάντες φορούν ελαστικά μεγαλύτερου προφίλ επιτρέποντας πιο άνετη κίνηση σε ελαφριές εκτός δρόμου διαδρομές.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός twin-turbo V6 κινητήρας, με την απόδοση να έχει αυξηθεί σε πάνω από 600 PS χάρη σε μια σειρά από βελτιώσεις. Όπως σε όλα τα GT-R, η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων. Σύμφωνα με την αγγελία, το όχημα που χρησιμοποιήθηκε ως βάση είχε 46.500 km στο οδόμετρο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία αναλαμβάνει τέτοιου είδους μετατροπές, καθώς πριν από ένα χρόνο είχε παρουσιάσει μια αντίστοιχη Lamborghini Gallardo ενώ παλιότερα είχε ασχοληθεί με μια Bentley Continental GT. Η αλήθεια πως η πρακτική των εκτός δρόμου μετατροπών είναι ένας έξυπνος τρόπος για να πουλήσεις τα μεταχειρισμένα εξωτικά αυτοκίνητα σε καλύτερες τιμές, κερδίζοντας παράλληλα προβολή από το διεθνή τύπο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube