Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW 4 Series Coupé

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW 4 Series Coupé

Πλήρες αεροδυναμικό πακέτο, εξάτμιση και ανάρτηση για την δίπορτη BMW από την AC Schnitzer.

Πέντε μήνες μετά από την πρεμιέρα της νέας BMW 4 Series Coupé (G22), ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσίασε τις προτάσεις του για το γερμανικό μοντέλο που αφορούν την αισθητική/αεροδυναμική αλλά και τα μηχανικά του μέρη.

Ξεκινώντας από την εξωτερική σχεδίαση, έχουμε νέο σπλίτερ στον εμπρός προφυλακτήρα, προεκτάσεις των μαρσπιέ, διαχύτη, διπλές απολήξεις της εξάτμισης (χρωμιωμένες, μαύρες ή carbon) και δύο αεροτομές στην ουρά και πάνω από το πίσω παρμπρίζ.

Εκτός από το εικονιζόμενο μοντέλο που φορά το αισθητικό πακέτο M, η εταιρεία προσφέρει αντίστοιχα αξεσουάρ και για τις υπόλοιπες 4 Series. Στο εσωτερικό έχουμε paddles αλλαγής σχέσεων και πεντάλ από αλουμίνιο, καθώς και μια θήκη για το κλειδί.

BMW

Η γκάμα τροχών της AC Schnitzer έχει διαστάσεις 19" ή 20" και είναι βαμμένοι σε απόχρωση Anthracite ή Silver/Anthracite. Συνδυάζονται με ελαστικά επιδόσεων και χαμηλωμένα ελατήρια για την ανάρτηση που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 20-30 mm βελτιώνοντας παράλληλα το κράτημα.

Τα περισσότερα αξεσουάρ είναι ήδη διαθέσιμα ενώ το αεροδυναμικό πακέτο θα διατεθεί από τον Φεβρουάριο του 2021. Παράλληλα, συνεχίζονται οι δοκιμές για τις μηχανικές επεμβάσεις στις εκδόσεις 430i και M440i που θα προσφέρουν αυξημένη απόδοση.

[Πηγή: AC Schnitzer]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube