Alfa Romeo Giulia GTAm από την Κίνα [video]

Alfa Romeo Giulia GTAm από την Κίνα [video]

Ένα bodykit κινεζικής προέλευσης που κάνει την Alfa Romeo Giulia να μοιάζει με GTAm.

Οι εκρηκτικές Alfa Romeo Giulia GTΑ και GTAm είναι ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής (500 μονάδες), με τις τιμές τους στην Ευρώπη να ξεκινούν από τα €143.000 και €147.000 αντίστοιχα (προ φόρων). Τι κάνεις όμως όταν θέλεις μια GTAm και έχεις μια απλή Giulia; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει μια κινεζική εταιρεία που αναλαμβάνει να φτιάξει το απαραίτητο bodykit για αυτή τη δουλειά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Όλες οι Alfa Romeo GTA που αγαπήσαμε

Όπως βλέπουμε από τα δύο βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο YouTube, το αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα εμπρός που θυμίζει έντονα αυτόν της GTAm με πτερύγια που μπλέκονται με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, εσοχές γύρω από τη γρίλια και σπλίτερ. Στο προφίλ, το όχημα απέκτησε μαρσπιέ με πτερύγια και προεκτάσεις των πίσω φτερών. Πίσω, βρίσκουμε την χαρακτηριστική σταθερή φτεργούγα και νέο προφυλακτήρα που ενσωματώνει διαχύτη, επιπλέον εσοχές και διπλές απολήξεις της εξάτμισης (οι οποίες μοιάζουν λίγο μικρότερες από τις γνήσιες).

Δε γνωρίζουμε το κόστος των μετατροπών αλλά σίγουρα θα είναι αρκετά πιο οικονομικό από το γνήσιο bodykit που είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα. Μπορεί λοιπόν η βελτιωμένη Giulia να μην έχει τον Bi-Turbo V6 2,9 λίτρων των 540 PS, ούτε την ανάρτηση και τα φρένα της έκδοσης GTAm, όμως είναι σίγουρο πως θα ξεγελάσει τους περαστικούς με την αρκετά πειστική της εμφάνιση.

[Πηγή: Peiming David μέσω Αutoappasionatti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube