Φορτηγάκι θερίζει στύλους στη σειρά! [video]

Φορτηγάκι θερίζει στύλους στη σειρά! [video]

Καβάλησε το μισό στο τσιμεντένιο διαχωριστικό, αλλά ευτυχώς μόνο οι στύλοι πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα…

Βλέποντας το τσιμεντένιο τοιχίο που χωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε αυτοκινητοδρόμους, πιθανώς κάποιος να αμφισβητήσει την αντοχή και την αποτελεσματικότητά του. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση έκανε πολύ σωστά τη δουλειά του.

Το ατύχημα συνέβη σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο του Winsconsin, στις ΗΠΑ, και απαθανατίστηκε από κάμερα ελέγχου της κυκλοφορίας.

Το ημιφορτηγό Ford Super Duty, από αυτά που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στη χώρα του Trump, φαίνεται πως χτύπησε στο τοιχίο, το οποίο είναι επίτηδες σχεδιασμένο για να το ανεβαίνουν οι τροχοί και να μειώνεται έτσι η σφοδρότητα της σύγκρουσης. Πράγματι, οι αριστεροί τροχοί καβάλησαν το τοιχίο και το Ford συνέχισε έτσι, μισοκαβαλημένο, την πορεία του, θερίζοντας στο διάβα του δύο στύλους φωτισμού – με αξιοσημείωτη ευκολία.

Το ίδιο το φορτηγό ευτυχώς δεν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Μόνο ο ένας από τους δύο στύλους πέρασε, χτυπώντας διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά χωρίς να τραυματιστεί κανένας. Άγιο είχαν…

Τελικά, το Ford κατέβηκε από το στηθαίο, πάτησε και με τους 4 τροχούς του στην άσφαλτο και σταμάτησε. Η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού απέτυχε να περάσει επιτόπου αλκοτέστ.

Ηθικό δίδαγμα: Έχετε εμπιστοσύνη στο τσιμεντένιο διαχωριστικό τοιχίο. Μπορεί να σταματήσει ένα μεθυσμένο «αγροτικό» 3 τόνων, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες επιπτώσεις στους επιβάτες του και στους άλλους χρήστες του δρόμου – αν και όχι στο σύστημα φωτισμού…

[Πηγή: CBS New York μέσω Motor 1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube