Της έσπασε το iPhone, οπότε κι αυτή του έκαψε το Lexus

Της έσπασε το iPhone, οπότε κι αυτή του έκαψε το Lexus

Δεν παίζουμε με τα iPhone. Ο κάτοχος ενός Lexus το έμαθε με τον σκληρό τρόπο.

iPhone

Μπορεί η Apple να σταμάτησε την εξέλιξη του πρώτου της αυτοκινήτου, μετά από 10 χρόνια και 10 δισεκατομμύρια, όμως τα λατρεμένα iPhone συνεχίζουν να χαίρουν άκρας εκτίμησης. Κι όταν ένας άνδρας από τη Νιγηρία τόλμησε να καταστρέψει το κινητό της συντρόφου του, εκείνη ξέσπασε στο αυτοκίνητό του. Συγκεκριμένα, στο άμοιρο Lexus του.

Δεν έχουν μαθευτεί πιο πικάντικες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς προκάλεσε την ιστορία αντεκδίκησης σχετικά με το iPhone, μόνο ότι έγινε viral τις περασμένες μέρες, με την κοπέλα να παίρνει τον νόμο στα χέρια της. «Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος» αναφέρει η Αγία Γραφή, αλλά εδώ μάλλον παράγινε το κακό, αφού η ζημιά που προκλήθηκε στο ιαπωνικό αυτοκίνητο ήταν πολλαπλάσια από αυτήν στο κινητό τηλέφωνο.

Νιγηριανή εκδικείται τον σύντροφό της, καταστρέφοντάς του αυτό που αγαπάει περισσότερο: Το αυτοκίνητό του

iPhone

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν την έκταση της ζημιάς στο Lexus, το οποίο είναι σχεδόν πλήρως κατεστραμμένο, με τη φωτιά να εκτείνεται στον χώρο του κινητήρα και στο πλάι. Άλλη φωτογραφία δείχνει ότι το παρμπρίζ έσπασε από τη ρίψη κάποιου βαριού αντικειμένου, μάλλον πέτρας ή τούβλου, ενώ κι η καμπίνα φαίνεται να πυρπολήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αντεκδίκηση «μία σου και μία μου» σε αγώνα, καταλήγει σε γενική καταστροφή [video]

Κι όλα αυτά για ένα iPhone, αλλά όχι οποιοδήποτε. Πρόκειται για το 14 Pro Max, το κορυφαίο μοντέλο στη σειρά iPhone 14. Αν περιδιαβείτε ελληνικές ιστοσελίδες εμπορίου, θα δείτε ότι πωλείται λίγο κάτω από τα €2 χιλιάρικα.

iPhone

Εικάζουμε ότι αν είχε στη διάθεσή της το τελευταίο κορυφαίο iPhone, το 15 Pro Max, η αντίδραση δεν θα ήταν περισσότερο έντονη και οργισμένη, γιατί τι άλλο να του έκανε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ BMW και Toyota ψήνουν τα iPhone 15 με πρόβλημα με την επαγωγική φόρτιση!

Το οξύμωρο και ειρωνικό της υπόθεσης είναι πως το κορυφαίο «μηλόφωνο» είχε δωρηθεί από τον άτυχο άντρα στη σύντροφό του. Η αγάπη για τα iPhone δεν έχει όρια όμως, έπρεπε να το γνωρίζει.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube