BMW και Toyota ψήνουν τα iPhone 15!

BMW και Toyota ψήνουν τα iPhone 15!

Η εταιρεία από το Cupertino επισημοποίησε ότι υπάρχει πράγματι πρόβλημα με την επαγωγική φόρτιση του iPhone 15 στις πρόσφατες BMW ή στην Toyota Supra. Χωρίς ακόμη να ανακοινωθεί λύση.

BMW και Toyota καίνε τα iPhone 15!

Για τρεις εβδομάδες, πολλές μαρτυρίες από ιδιοκτήτες BMW και Toyota ανέφεραν στο web ότι χάνουν τη λειτουργικότητα NFC του iPhone 15 ύστερα από τη χρήση επαγωγικής φόρτισης.

Σήμερα, η Apple αναγνωρίζει επιτέλους ότι αυτή η ευρέως χρησιμοποιούμενη δυνατότητα καίει τη συσκευή ύστερα από λίγα μόλις λεπτά τοποθέτησης στην ειδική επιφάνεια.

Η Apple δεν εξήγησε ακόμη γιατί στο iPhone 15 καταστρέφεται το τσιπ NFC με μια απλή επαναφόρτιση

BMW και Toyota καίνε τα iPhone 15!

Χωρίς λειτουργικό τσιπ NFC, τα smartphone δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν για πληρωμή μέσω της υπηρεσίας ApplePay ή για άλλα συστήματα που χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία ανταλλαγής πληροφοριών.

Οι συνάδελφοί μας από τον ιστότοπο που ειδικεύεται στις συσκευές Apple, MacRumors, αναφέρουν ότι η καλιφορνέζικη φίρμα κυκλοφορεί επί του παρόντος μια εσωτερική ενημέρωση σε εγκεκριμένες δομές εξυπηρέτησης after sales που υποδεικνύει ότι επηρεάζονται όλες οι εκδόσεις του τηλεφώνου. Για να απαντήσουν στους πελάτες που επλήγησαν από το πρόβλημα πως υπάρχει μόνο μία επιλογή: Να αντικαταστήσουν το iPhone.

BMW και Toyota καίνε τα iPhone 15!

Η Apple δεν εξήγησε ακόμη γιατί στο iPhone 15 καταστρέφεται το τσιπ NFC με μια απλή επαναφόρτιση. Στην ιδανικότερη περίπτωση, μια ενημέρωση iOS θα διόρθωνε το πρόβλημα. Τα αυτοκίνητα που προκάλεσαν το τεχνικό περιστατικό φαίνεται να είναι οι πιο πρόσφατες BMW, αλλά και οι Toyota Supra των οποίων μέρη είναι κοινά με την Z4.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube