Εκχιονιστικό κόβει στη μέση Subaru Impreza WRX [video]

Εκχιονιστικό κόβει στη μέση Subaru Impreza WRX [video]

Άγιο είχε οδηγός που καρφώθηκε σε εκχιονιστικό μηχάνημα. Δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, αλλά το όχημα κόπηκε στα δύο.

Subaru Impreza WRX

Ένα Subaru Impreza WRX κόπηκε κυριολεκτικά στη μέση μετά από σύγκρουση με εκχιονιστικό μηχάνημα στις ΗΠΑ. Παρά τη φρικιαστική κατάληξη του ιαπωνικού μοντέλου, κανείς δεν τραυματίστηκε. 

Αν το εκχιονιστικό είχε πετύχει το αυτοκίνητο ένα μέτρο πιο μπροστά, δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα είχε συμβεί στον οδηγό. Η κάμερα στο ταμπλό του εκχιονιστικού μηχανήματος απαθανάτισε όλο το συμβάν που έλαβε χώρα κοντά στη λίμνη Blue Mountain στα Όρη Adirondacks.

Κλειδώστε στο σπίτι τον οδηγό αγώνων που κρύβετε μέσα σας. Ειδικά αν κάτω από τους τροχούς σας υπάρχει χιόνι ή πάγος 

Το βίντεο του Subaru Impreza WRX ανέβηκε στο Χ από το Τμήμα Μεταφορών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για να τονίσει τη σημασία της αμυντικής οδήγησης, ειδικά σε χειμερινές συνθήκες.

 

 

Το κλιπ των 10" μοιάζει με σκηνή από τη σειρά Final Destination. Ο επαγγελματίας οδηγός αντικρίζει με τρόμο ένα αυτοκίνητο να προσπερνά ένα φορτηγό που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση.

Βλέποντας το χιόνι που πετάει στη δεξιά μεριά της εικόνας, είναι προφανές ότι το εκχιονιστικό σχεδόν ακινητοποιείται για να δώσει χώρο στο Subaru να επιστρέψει στη λωρίδα του.

Subaru Impreza WRX

Μάταια όμως. Τέτοιος ελιγμός θα μπορούσε να διεκπεραιωθεί σε στεγνό οδόστρωμα, όχι όμως πάνω σε πάγο και χιόνι. Όσο εξελιγμένη κι αν είναι η τετρακίνησή του, η ουρά του WRX χάνει πρόσφυση και το αυτοκίνητο γλιστράει με τα τέσσερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ποιες ηλικίες ευθύνονται για τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα;

Αναμενόμενα, αντί να επιστρέψει στη λωρίδα του, το Subaru Impreza WRX χτυπά με δύναμη στο εκχιονιστικό και κόβεται στα δύο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν ο οδηγός του φορτηγού κατάφερε να ακινητοποιηθεί εγκαίρως ή το χτύπησε κι αυτός με τη σειρά του. 

Subaru Impreza WRX

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο X δείχνουν το αμάξωμα κομμένο πίσω από τη μεσαία κολόνα. Η οροφή παρέμεινε στη θέση της μέχρι την πίσω κολόνα και φαίνεται ο αερόσακος κουρτίνας κρεμασμένος εκεί που ήταν το πίσω πλαϊνό παράθυρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 91χρονη μπήκε ανάποδα στην εθνική, προκάλεσε ατύχημα και... έφυγε

Το πίσω άκρο του οχήματος, με τον πίσω άξονα, τους τροχούς και το πορτ-μπαγκάζ εμφανίζεται σε ένα όχημα οδικής βοήθειας. Είναι σε τόσο κακή κατάσταση που δεν μπορείς καν να διακρίνεις σε ποιο μοντέλο ανήκε. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube