Καβάλησε ένα άρμα T-55 και βόλταρε στην πόλη

Καβάλησε ένα άρμα T-55 και βόλταρε στην πόλη

Δεν πρόκειται για αποστολή του Grand Theft Auto. Του έδωσαν να μεταφέρει με το φορτηγό του ένα άρμα μάχης Τ-55 κι αυτός ύστερα από ένα καλό μεθύσι έγινε… Semyon Krivoshein.

Οι κάτοικοι της πολωνικής πόλης Pajęczno έμειναν εμβρόντητοι όταν είδαν ένα άρμα μάχης T-55, σοβιετικής κατασκευής, ηλικίας 60 ετών, βάρους 36 τόνων και μήκους 9 m (με το πυροβόλο), να διασχίσει την πόλη μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα! Και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για τις πολωνικές δυνάμεις ασφαλείας για να εντοπίσουν το άρμα που εν τω μεταξύ ο οδηγός του το είχε εγκαταλείψει σε μια θέση στάθμευσης κατά μήκος του πεζοδρομίου.

Η Αστυνομία εξίσου πολύ γρήγορα εντόπισε και συνέλαβε τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για τα γεγονότα πριν συνειδητοποιήσει ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το κλου της υπόθεσης ήταν ότι το άρμα δεν ήταν δικό του. Απλώς είχε τη φαεινή ιδέα να το κάνει μια βόλτα όσο ένας μηχανικός επισκεύαζε το φορτηγό του (που μετέφερε το Τ-55) που είχε πάθει βλάβη.

Τ-55

Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας στην βρετανική Daily Mail, ο άντρας αντιμετωπίζει μέχρι και οκτώ χρόνια φυλάκισης για «κίνδυνο πρόκλησης καταστροφής σε ξηρά, νερό και εναέριο χώρο». Ένας πρώην στρατιωτικός οδήγησε το τεθωρακισμένο σε κοντινή ασφαλή περιοχή το επόμενο πρωί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube