Η Racing Point F1 Team παρουσίασε τον νέο της κύριο χορηγό

Η Racing Point F1 Team παρουσίασε τον νέο της κύριο χορηγό

Το μονοθέσιο του 2019 θα έχει και τα χρώματα του νέου title sponsor της ομάδας, της εταιρείας στοιχηματισμού SportPesa.

Το ροζ χρώμα της BWT, που υποστηρίζει την ομάδα από το 2017, όταν ονομαζόταν ακόμα Force India, θα συνεχίσει να κυριαρχεί στο μονοθέσιο. Θα υπάρχουν όμως και φαρδιές πινελιές σε σκούρο μπλε στην εμπρός πτέρυγα, το κάλυμμα του κινητήρα και την πίσω πτέρυγα, όπου θα αναγράφεται με λευκά γράμματα ο λογότυπος του νέου χορηγού τίτλου, της αφρικανικής εταιρείας στοιχηματισμού SportPesa.

H ομάδα θα ονομάζεται πλέον επισήμως SportPesa Racing Point F1 Team.

Η ανακοίνωση του νέου χορηγού και το λανσάρισμα των νέων χρωμάτων έγινε με τη χρήση ενός περσινού μονοθεσίου. Το νέο μονοθέσιο του 2019 δεν αναμένεται να αποκαλυφθεί πριν το ξεκίνημα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, την ερχόμενη Δευτέρα στη Βαρκελώνη.

Η Racing Point απέκτησε τον έλεγχο της Force India από το περσινό Βελγικό Grand Prix. Σχεδίαζε να αλλάξει το όνομα της ομάδας από φέτος και είχε συζητήσεις για την αναβίωση των ιστορικών ονομάτων Brabham και Lola, όμως τελικά αποφάσισε να συνεχίσει με το Racing Point.

H σύμβαση χορηγίας με τη SportPesa περιγράφτηκε ως «πολυετούς» διάρκειας.

Η SportPesa ήδη υποστηρίζει τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες της βρετανικής Premier League: τις Arsenal, Southampton και Everton.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube