Η μεγαλύτερη επιβράβευση για τον Sebastian Vettel

Η μεγαλύτερη επιβράβευση για τον Sebastian Vettel

Όλοι οι οδηγοί της Formula 1 παρέθεσαν δείπνο στον Sebastian Vettel, δείχνοντας εμπράκτως την βαθιά εκτίμηση που έτρεφαν προς το πρόσωπο του.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Sebastian Vettel, αγωνίζεται για τελευταία φορά σε Grand Prix της Formula 1. Στο Abu Dhabi, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής γράφει τους τίτλους τέλους σε μια λαμπρή καριέρα.

Πέραν βέβαια του αδιαμφισβήτου γεγονότος ότι ο Γερμανός πιλότος ήταν ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1, το δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν του όλοι οι οδηγοί, αποδεικνύει και κάτι ακόμα, ενδεχομένως πιο σημαντικό από τις όποιες αθλητικές διακρίσεις. Ότι ο Sebastian Vettel είναι ένας εξαίρετος χαρακτήρας και άνθρωπος. 

vettel

Το δείπνο έλαβε χώρα σε εστιατόριο στη Yas Marina με όλους τους οδηγούς να δημοσίευουν αρκετές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας το θαυμασμό τους για τον Vettel. 

Ο Lewis Hamilton της Mercedes-AMG Petronas, έγραψε: «Εξελιχθήκαμε ως οδηγοί και ωριμάσαμε ως άνδρες. Ό,τι κι αν έχει συμβεί στις πίστες, αυτό που κρατάω είναι ότι γίναμε καλύτεροι άνθρωποι. Την αποψινή βραδιά δε θα τη ξεχάσω ποτέ Seb».

Ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari σε μια φωτογραφία που ανήρτησε με τον teammate του Carlos Sainz τόνισε χαρακτηριστικά: «Καλοί ως οδηγοί αλλά καλύτεροι ως άνθρωποι χάρη σε σένα!»

Ο Fernando Alonso, ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Vettel όλα αυτά τα χρόνια, θα φορέσει στον τελευταίο αγώνα της σεζόν ένα επετειακό κράνος προς τιμήν του. Ο Vettel φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλους τους οδηγούς αλλά και τους ανθρώπους των ομάδων που βρίσκονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιος ήταν ο καλύτερος teammate στην καριέρα του, ο Vettel για μία ακόμη φορά ανέφερε τον Kimi Raikonen, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ακόμα και σε στιγμές δύσκολες ή μεγάλης έντασης υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός και θαυμασμός.    

Από τη Formula 1 της νέας σεζόν (2023) πέραν του Sebastian Vettel που... συνταξιοδοτείται, δε θα βρίσκονται στο grid, ο Daniel Ricciardo, ο Mick Schumacher και ο Nicholas Latifi. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube