Η Κίνα αποκτά το δικό της... Panda

Η Κίνα αποκτά το δικό της... Panda

Το Geely Geometry Panda είναι ένα μικρό ηλεκτρικό πόλης με μήκος μόλις 3 m που έχει σκοπό να κατακτήσει την αγορά της Κίνας.

Η αγορά της Κίνας σύντομα θα αποκτήσει το δικό της Panda. Όχι, δεν πρόκειται για το γνωστό FIAT Panda αλλά για το νέο ηλεκτρικό της Geometry -θυγατρική της Geely- που έχει σκοπό να κατακτήσει την αγορά της Κίνας στα αυτοκίνητα πόλης.

Το κινέζικο Panda έχει μήκος 3.065 mm, ύψος 1.600 mm, πλάτος 1.522 mm και μεταξόνιο 2.015 mm. Οι φωτογραφίες του δημοσιεύτηκαν από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας, αποκαλύπτουν την ιδιαίτερη σχεδίασή του.

Geely Panda

Η μάσκα εμπρός δείχνει να είναι έντονα επηρεασμένη από εκείνη του Honda e, οι καθρέφτες είναι ντυμένοι με μαύρο πλαστικό που θυμίζει ανθρακόνημα και η συνολική σχεδίαση του είναι αρκετά τετραγωνισμένη. Οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να εξοπλίσουν το μοντέλο και με πανοραμική οροφή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το κινέζικο Panda θα κινείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ με ισχύ 41 PS που θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου.

Το Geely Geometry Panda αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά της Κίνας μέσα στο 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube