Horner: Προέχει να καταλήξουμε για τον κινητήρα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με τον Ricciardo

Horner: Προέχει να καταλήξουμε για τον κινητήρα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με τον Ricciardo

Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει, η Red Bull έχει άλλο «πονοκέφαλο». 

Ο Christian Horner, αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, ξεκαθάρισε ότι αυτό που προέχει για την ομάδα είναι να καταλήξει σε μια συμφωνία για το ποιον προμηθευτή κινητήρων θα χρησιμοποιεί το 2019.

Η επιλογή ανάμεσα σε Honda και Renault, αυτή τη στιγμή προέχει των συζητήσεων με τον Ricciardo για την ανανέωση του συμβολαίου του.Πρέπει οπωσδήποτε να καταλήξουμε με ποιον κατασκευαστή κινητήρων θα συνεργαστούμε το 2019, είπε ο Horner, με την ομάδα να έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη Honda. 

Βαρόμετρο για την τελική μας επιλογή, συμπλήρωσε, θα είναι οι επιδόσεις τόσο της Honda όσο και της Renault στον Καναδά, αφού εκεί και οι δύο κατασκευαστές θα έχουν φέρει κινητήρες με αναβαθμίσεις. Με το χρόνο μας μας πιέζει, είπε, το θέμα κινητήρας πρέπει να κλείσει σχεδόν άμεσα. Ωστόσο η Renault δεν δείχνει και τόσο ευτυχής που η Red Bull ακόμη τηρεί στάση αναμονής, αλλά ο Horner επιμένει να δει τι θα γίνει στο Μόντρεαλ. 

Σε ό,τι αφορά στον Ricciardo τόνισε ότι οι πολύ καλές εμφανίσεις του φέτος ενίσχυσαν το «δέσιμο» με την ομάδα, αλλά παράλληλα ανέβασαν και το κασέ του. Αυτή τη στιγμή ο Daniel είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Hamilton και Vettel, έχοντας ο καθένας τους από δύο νίκες στους έξι πρώτους αγώνες.  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube