H Land Rover γιορτάζει τα 70ά γενέθλιά της με ειδική εκπομπή στο web

H Land Rover γιορτάζει τα 70ά γενέθλιά της με ειδική εκπομπή στο web

Ο Βρετανός κατασκευαστής από το Coventry θα κάνει ειδικό αφιέρωμα για την επέτειό του σήμερα, 30 Απριλίου, - την ημέρα που ντεμπουτάρισε πρώτο Land Rover.

Η Land Rover γιορτάζει τα 70ά γενέθλιά της σήμερα, επειδή την 30ή Απριλίου του 2018 συμπληρώνονται ακριβώς 70 χρόνια από την ημέρα που το πρώτο της αυτοκίνητο έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ το 1948.

Απόψε στις 19:00 UTC (22:00 ώρα Ελλάδας), ο Βρετανός κατασκευαστής θα ξεκινήσει μια απευθείας ζωντανή εκπομπή (βλ. εδώ) από το Land Rover Classic Workshop που θα φιλοξενεί πρωτότυπα όπως το «HUE», το πρώτο πρωτότυπο Land Rover,  το πρώτο δίθυρο Range Rover, καθώς και υφιστάμενα μοντέλα, όπως το Range Rover Evoque και το Range Rover Velar.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Land Rover Series I R01 80” 1948-1951 [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ To τελευταίο Land Rover Defender [αποκλειστικές φωτογραφίες]

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια της Land Rover ξεκίνησαν πριν από τρεις μήνες, όταν η εταιρεία αποκάλυψε τα σχέδιά της για την «ανανέωση» ενός από τα τρία αυτοκίνητα προ-παραγωγής που παρουσιάστηκαν το 1948 στο σταντ της, στο Άμστερνταμ. Το αυθεντικό και χωρίς να έχει αποκατασταθεί δείγμα ανακαλύφθηκε πέρυσι. Να σημειώσουμε ότι από τότε μέχρι σήμερα, η Land Rover έχει πουλήσει πάνω από επτά εκατομμύρια αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Λάσπη, πέτρες και γκλαμουριά: 70 χρόνια Land Rover Defender

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Land Rover ξαναφτιάχνει το κλασικό Defender! [video]

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jaguar Land Rover, Ralf Speth, δήλωσε: «Η Land Rover γεννήθηκε με το λανσάρισμα ενός μόνο οχήματος. Σήμερα, η οικογένειά των SUV μας αποτελεί τη μαρτυρία για το πρωτοποριακό πνεύμα καινοτομίας που χαρακτηρίζει Land Rover για επτά δεκαετίες. Η οικογένεια των Defender, Discovery και Range Rover προσφέρει απαράμιλλη ικανότητα, ευελιξία και πολυτέλεια, δίνοντάς μας την ιδανική βάση για άλλα 70 χρόνια επιτυχίας».
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube