H Audi κάνει teasing στο καινούργιο Α1 [video]

H Audi κάνει teasing στο καινούργιο Α1 [video]

Η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Α1 βρίσκεται προ των πυλών και η Audi μας δίνει μια πρώτη γεύση από το προσεχές μίνι της, ξεκινώντας από το ταμπλό.

Το πρόγραμμα των νέων Audi για το 2018 είναι πλούσιο, οπότε οι αποκαλύψεις ακολουθούν φρενήρη ρυθμό. Λίγες μέρες ύστερα από την παρουσίαση του Q8, η μάρκα ανακοινώνει την επικείμενη άφιξη του ολοκαίνουργιου A1. 

Εδώ που τα λέμε, ήταν ήδη ώριμος ο χρόνος για να περάσει το μίνι του Ingolstadt από τη πρώτη στη δεύτερη γενεά του, μιας και το A1 μετρούσε ήδη οκτώ χρόνια στην αγορά, πάνω σε μια πλατφόρμα ακόμα παλιότερη. 

Το πρώτο teaser δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και δείχνει μια άκρη του ταμπλό. Κι αυτό που βλέπουμε είναι ενδιαφέρον, επειδή η εσωτερική παρουσίαση φαίνεται πρωτότυπη για Audi. Υπάρχει ένας αεραγωγός από την πλευρά του οδηγού, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει συμμετρικό αντίστοιχο στην πλευρά του συνοδηγού. Υπάρχει επίσης μια πολύχρωμη ένθετη διακόσμηση, απόδειξη ότι το A1 θα αναγάγει την εξατομίκευση σε κυρίαρχο στοιχείο της γκάμας.

Το αυτοκίνητο θα υιοθετήσει μια μεγάλη οθόνη αφής που μοιάζει με ένα μαύρο λακαρισμένο σύνολο, όπως και στα μεγάλα αδέλφια του. Αλλά σε αντίθεση με τα τελευταία, δεν θα υπάρξει δεύτερη οθόνη αφής αποκάτω. Το A1, ωστόσο, θα διαθέτει Virtual Cockpit.

Επί του παρόντος, δεν έχει υπάρξει κάποιο teaser για το εξωτερικό του αυτοκινήτου ακόμα. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα, επειδή το Α1 θα εγκαταλείψει τη στρογγυλεμένη πλευρά του για ένα πιο ακμαίο στιλ. Οπότε, οι αψίδες του παλιού μοντέλου θα πάρουν σύνταξη. Όπως σύνταξη θα πάρει και το 3θυρο μοντέλο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube