Ένα νέο Audi κάθε τρεις εβδομάδες μέσα στο 2018

Ένα νέο Audi κάθε τρεις εβδομάδες μέσα στο 2018

Με άλλα λόγια η εταιρεία ετοιμάζεται για έναν πραγματικό βομβαρδισμό νέων μοντέλων μέσα στην προσεχή χρονιά.

Ένα Δελτίο Τύπου σχετικό με τα οικονομικά αποτελέσματα της Audi έκρυβε και μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το μέλλον.

Η βασικότερη από αυτές ήταν ότι μέσα στο 2018 σκοπεύει να ξεκινάει την παραγωγή ενός νέου μοντέλου της κάθε τρεις εβδομάδες. Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτό σημαίνει 17 νέα μοντέλα μέσα στη χρονιά, συμπεριλαμβανομένων φυσικά κι εκείνων που θα είναι απλώς ανανεωμένα ή νέες εκδόσεις υπαρχόντων μοντέλων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Audi Q3 1.4 TFSI CoD S tronic

Σε περίοπτη θέση ανάμεσα από αυτά τα μοντέλα θα βρίσκεται προφανώς το Q8 (διαβάστε εδώ τις δοκιμές του στο Nurburgring) που θα τοποθετηθεί στην κορυφή των SUV της εταιρείας, ενώ θα προλειάνει το έδαφος και για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

Το ολοκαίνουργιο Q3 θα είναι ίσως το σημαντικότερο από την εμπορική σκοπιά μοντέλα της χρονιάς, ενώ θα υπάρξει ακόμα η κορυφαία έκδοση RS του Q5 (διαβάστε τη δοκιμή του εδώ) καθώς και το RS 5 Sportback.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Audi RS 5 Coupé

Σοβαρό είναι και το ενδεχόμενο για τη νέα γενιά του A6, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια πιο σπορ έκδοση του Q2, με τις επεμβάσεις του τμήματος Audi Sport.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Audi Q2 1.4 TFSI S tronic

Αρκετές είναι οι πιθανότητες και για τη δεύτερη γενιά του μικρού A1 (διαβάστε τη δοκιμή του εδώ) που βρίσκεται στην αγορά από το 2010. Θα περάσει κι αυτό με τη σειρά του στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα MQB A0, την οποία έχουμε γνωρίσει ήδη στα SEAT Ibiza και Volkswagen Polo.

[Πηγή: Audi, motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube