Γιατί αυτή η Ferrari ζυγίζει δύο τόνους; [video]

Γιατί αυτή η Ferrari ζυγίζει δύο τόνους; [video]

Μια Ferrari, αντίγραφο 296GTS και κατασκευασμένη από τουβλάκια Lego, είναι σταρ στη πάρκο Legoland που βρίσκεται στη Florida. Το οποίο και δημοσίευσε video στο web όπου δείχνει αυτήν την πολύ ιδιαίτερη Ferrari.

Ferrari 296GTS

Θα μας πείτε ότι ήταν αναμενόμενο. Διότι όποιοι έχουν κάνει κατασκευές με πλαστικά τουβλάκια Lego γνωρίζουν ότι αυτές είναι πολύ βαριές.

Προς επιβεβαίωση των παραπάνω έρχεται αυτή η Ferrari 296GTS, σε πλήρη κλίμακα, ανεβάζοντας το βάρος της κατασκευής στους δύο τόνους. Με το ορίτζιναλ αυτοκίνητο να ζυγίζει 1.540 kg.

...σε χρώμα Rosso Corsa Ferrari, με λειτουργικά εμπρός και πίσω φώτα, δίχρωμο εσωτερικό και τέσσερις πραγματικές ζάντες από Ferrari 296GTS

Ferrari 296GTS

Η ιδέα της Lego ήταν η αναπαραγωγή της ρόουντστερ Ferrari 296GTS σε ανθρώπινη κλίμακα για να την εκθέσει στο πάρκο Legoland που βρίσκεται στη Florida. Ένα εντυπωσιακό πρότζεκτ που δημιούργησε μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη κατασκευή.

Άλλο ένα εντυπωσιακό στοιχείο: Ο χρόνος που απαιτήθηκε για τη συναρμολόγησή του αυτοκινήτου. Η ομάδα των δέκα ατόμων της Lego χρειάστηκε τουλάχιστον 1.850 ώρες για να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η Lego Ferrari 296GTS είναι σε χρώμα Rosso Corsa Ferrari, με λειτουργικά εμπρός και πίσω φώτα, δίχρωμο εσωτερικό και τέσσερις πραγματικές ζάντες από Ferrari 296GTS . Από το ορίτζιναλ μοντέλο προέρχεται και το τιμόνι.

Ferrari 296GTS

Ο διτούμπινος V6 biturbo 2,9 λίτρων, του οποίου η υβριδική διάταξη αποδίδει 830 ίππους είναι επίσης πολύ καλά μοντελοποιημένος. Και δεδομένου του αποτελέσματος, δεν μπορεί να ήταν μια εύκολη υπόθεση!

Και γιατί επελέγη να γίνει αυτό το πρότζεκτ; Οι επισκέπτες της Legoland στη Florida θα ανακαλύψουν τη Ferrari 296GTS σε άμεση σχέση με ένα νέο αξιοθέατο του πάρκου. Επιτρέποντας στους πιο δημιουργικούς επισκέπτες να εφεύρουν ένα σπορ αυτοκίνητο φτιαγμένο με τουβλάκια και στη συνέχεια να το οδηγήσουν σε προσομοιωτή. 

Ferrari 296GTS

Διασκεδαστική λεπτομέρεια: Η Lego δεν κοινοποιεί τον αριθμό των τούβλων που χρειάστηκαν για την κατασκευή της Ferrari 296GTS .

Οι χρήστες του ίντερνετ καλούνται να μαντέψουν αυτά τα δεδομένα στα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι να το αποκαλύψει αργότερα η Lego.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube