Formula 1: Νέο μυθικό συμβόλαιο για τον Max Verstappen στην Red Bull

Formula 1: Νέο μυθικό συμβόλαιο για τον Max Verstappen στην Red Bull

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 για το 2021, ο Max Verstappen, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Red Bull μέχρι και το 2028.

Οι δηλώσεις του Max Verstappen μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Formula 1 ότι θα παραμείνει για μια ζωή στην Red Bull, απεδείχθη ότι κάθε άλλο παρά τυχαίες ή εντυπωσιασμού ήταν.

Ο Ολλανδός οδηγός ανανέωσε το τρέχον συμβόλαιο του με την ομάδα, το οποίο ολοκληρωνόταν το 2023, επεκτείνοντας την παραμονή του στους «ταύρους» μέχρι το 2028.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι τα χρήματα που θα λαμβάνει ο Verstappen θα υπερβαίνουν κατά πολύ τα €22 εκατ. που προέβλεπε το προηγούμενο συμβόλαιό του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oracle Red Bull Racing (@redbullracing)

 

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, ότι σύμφωνα με αρκετά Ολλανδικά μέσα, οι ετήσιες απολαβές του Παγκόσμιου Πρωταθλητή θα πλησιάζουν τα €50 εκατ..

Εάν επιβεβαιωθεί αυτό το νούμερο τότε ο Verstappen δεν θα γίνει απλά ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός στο grid, ξεπερνώντας και τον Lewis Hamilton της Mercedes, αλλά o καλύτερα αμειβόμενος οδηγός στην ιστορία της Formula 1.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube