Formula 1: Άγνωστοι επιτέθηκαν και λήστεψαν τον Lando Norris στον τελικό του Euro 2020

Formula 1: Άγνωστοι επιτέθηκαν και λήστεψαν τον Lando Norris στον τελικό του Euro 2020

O οδηγός της McLaren, Lando Norris, παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Euro 2020 και μετά το τέλος του αγώνα έπεσε θύμα ληστείας.

Ο Lando Norris βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Στάδιο Γουέμπλεϊ και παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία. 

Ο 21χρονος οδηγός της McLaren όμως δεν θα θυμάται τη βραδιά για το θέαμα που πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, με νικητές τους Ιταλούς, αλλά για ένα δυσάρεστο συμβάν μετά το τέλος του αγώνα. 

Όπως επιβεβαίωσε και η McLaren, o οδηγός της μετά τη λήξη της αναμέτρησης δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και του έκλεψαν το ρολόι.

«Η McLaren Racing επιβεβαιώνει την εμπλοκή του Lando Norris σε συμβάν μετά τον τελικό του Euro 2020 στο Στάδιο Γουέμπλεϊ, στο οποίο του έκλεψαν το ρολόι που φορούσε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, όμως, όπως θα ήταν αναμενόμενο, είναι τρομαγμένος μετά το συμβάν αυτό. Η ομάδα στηρίζει τον Lando και είμαστε σίγουροι πως οι φίλοι των αγώνων του εύχονται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας, αυτό το Σαββατοκύριακο. Καθώς έχει πλέον ξεκινήσει έρευνα της αστυνομίας, δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η McLaren.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube